Ništa od "Musa", Zenit spakovao ekipu za narednu sezonu!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 23.07.2020.
16:38
Izvor: Sportske.net

Koliko može ambiciozni klub iz Sankt Petersburga?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Zenit je ovog leta doživeo veliki promene, Ćavi Paskval je praktično dobio potpuno novi roster.

Tim su napustili Endru Olbisi, Aleks Renfro, Kolton Ajverson, Tim Abromaitis, Anton Ponkrašov i Jevgeni Voronov, jasno je da će se sa Sankt Petersburgom pozdraviti i Gustavo Ajon.

Došao je veliki broj novih igrača, a spekulisalo se da bi ruski tim mogao da pojača i bivši centar minhenskog Bajerna Greg "Mus" Monro.

Centar sa velikim NBA iskustvom se odlično pokazao u dresu nemačkog tima u Evroligi, istekao mu je ugovor i sve je izvesnije da će promeniti sredinu.

Ipak, kako javlja Emilijano Karkija, Amerikanac neće karijeru nastaviti u Sankt Petersburgu, kako je Zenit kompletirao ekipu za narednu sezonu.

Angažovali su Arturasa Gudaitisa, Denisa Zaharova, Kevina Pengosa, Aleksa Pojtresa, Kej Si Riversa, Bilija Berona, Vitalija Fridzona i Igora Volhina.

Paskval na raspolaganju ima još Mateuša Ponitku, Ostina Holinsa, koji će najverovatnije iskoristiti opciju i ostati još godinu dana, Vila Tomasa, Antona Ponkrašova, Dmitrija Hvostova i Andreja Zubkova.

Odličan tim u to nema sumnje, videćemo koliko mogu u Evroligi naredne sezone, s ozbirom da su u minuloj podbacili, pa je u finišu umesto Đoana Plaze na klupu tima iz Sankt Petersburga seo pomenuti Ćavi Paskval.

kosarka

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke