Nisu samo Larkin i Micić opasnost, Radonjić zna kako do pobede

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 25.01.2021.
19:07
Izvor: Sportske.net

Radonjić veruje u pobedu.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegovu ekipu očekuje veliki izazov i teška utakmica protiv Efesa u Istanbulu, u 22. kolu Evrolige.

"Posle dva teška duela protiv Barselone i Mornara, očekuje nas još jedan veliki izazov protiv Efesa, ekipe koja ima kontinuitet, veliki kvalitet i ambicije. Spremićemo se najbolje što možemo u datim okolnostima za zahtevan meč, u kome će nam biti potrebna velika energija i dobra koncentracija", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde doputovali su danas u Istanbul, gde će u utorak od 17 časova igrati protiv Efesa, utakmicu 22. kola Evrolige.

"Moramo da odigramo dobro ne samo na bekovima Larkinu i Miciću koji predvode taj tim, već i protiv Simona, Boboe, Andersona, Danstona, Plajsa, Singltona… što vam takodje pokazuje kakav kvalitet imaju. Znamo da nas čeka izuzetno težak meč u Istanbulu", naveo je trener crveno-belih.

To će biti 22. utakmica dva kluba u Evroligi, a košarkaši Crvene zvezde zabeležili su sedam pobeda.

Ekipa je po dolasku u Istanbul i nakon kraćeg odmora, trenirala i počela pripreme za utakmicu.

Košarkaš Zvezde Džordan Lojd rekao je da će ekipa pružiti maksimum.

"Teška utakmica je pred nama, imamo malo vremena da se pripremimo, potrošnja je velika, ritam vrlo zahtevan, ali želimo da damo maksimum. Efes je tim sa izuzetno dubokim rosterom, velika opasnost preti ne samo od Larkina i Micića već i od svih ostalih igrača koji imaju ogroman kvalitet. Moraćemo da odigramo kao tim, čvrsto i najbolje što možemo", naveo je Lojd.

Ekipa Zvezde se posle utakmice vraća za Beograd.

Posle 21 utakmce u Evroligi Zvezda je 16. na tabeli sa sedam pobeda i 14 poraza, a Efes zauzima osmo mesto skorom od 11 pobeda i 10 poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke