Njega Miško smatra najpotcenjenijim igračem, igra u Zvezdi!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 20.10.2017.
21:19
Izvor: Sportske.net

Miško Ražnatović, poznati košarkaški menadžer, smatra da u Crvenoj zvezdi igra možda i najpotcenjeniji košarkaš u ovom trenutku.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Crvena zvezda je slavila danas prvu pobedu u Evroligi, pala je Barselona sa 90:82, a gledali smo fantastično izdanje Milka Bjelice.

On je danas postigao 23 poena, uzimao je loptu u svoje ruke kada je to bilo najvažnije, nije se libio da šutne kada je bilo teško, a na kraju je bio i najefikasniji u redovima domaće ekipe.

Zanimljivo, upravo njega Miško Ražnatović smatra jednim od najpotcenjenijih igrača u Srbiji.

"Najpotcenjeniji igrač u Srbiji, a i šire - Milko Bjelica!", napisao je na Tviteru Miško Ražnatović.





Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Saturday, 21.10.2017
13:17

Igra svoju poziciju i reseta! Bravo Milko !

avatar
mosala1983
Friday, 20.10.2017
21:43

Искрено да је вредео више не би играо у звезди. Ове сезоне када нема храброг радоње Милко игра добро.

avatar
Sad il\' nikad!
Friday, 20.10.2017
21:37

Sada je Milko mnogo mnogo spremniji, prosle sezone nije mogao da igra cetvorku a ni sut ga nije hteo. Ove sezone u tandemu sa Perom mnogo znaci ekipi.

avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 20.10.2017
23:13

Samo delimicna istina, tesko je reci da je spremniji, precizniji svakako... Milkmen je skolovao Milera pre 2 sezone, sa pozicije cetvorke koju ceo zivot igra...Dobio je nezahvalnu ulogu prosle godine kao drugi centar, moralo je tako, i to je sasvim dobro izneo, sto govori u prilog tome, da je za Diona bio avion, razlika bila vidljiva itekako...Finansije su nas i prosle sezone kocile opasno, bekap plej je stigao tek nakon 3-4 tekmi u EL, dok centar kao zamena Kuzmari, tek u januaru...

avatar
Sad il\' nikad!
Saturday, 21.10.2017
13:37

Spremniji je itekako, to se vidi prilikom igre ledjima i protrcavanjima, prosle sezone je dobio barem jednu bandzu svake utakmice, a i zicere je masio samo tako. Ove sezone mnogo bolje igra iz ulaza, zakucava, pogadja trojke, sve je to zbog dobrog rada u kontiunitetu. Mogao je on i prosle sezone da igra ovako sa pozicije 5, da se izvlaci na trojku i onda deluje sto je on i pokusavao ali nije mogao tako na svakoj utakmici jer nije bio dovoljno fizicki spreman za ulogu koju ima sada.

avatar
Amar Zornic
Friday, 20.10.2017
21:27

Slazem se , covek je doktor

avatar
Firmino LFC
Friday, 20.10.2017
21:25

Пријатно изненађење ове сезоне, прошлиx сезона је некако био "угушен" Радоњиним системом, ове је добио сву слободу у игри и одмах се види да је класа! Свака част Милко, само тако настави!