Nova pobeda Kragujevčana, ubedljivi i u gostima!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.10.2016.
19:56
Izvor: Sportske.net, kkkradnicki.com

Kragujevački Radnički nastavlja sa dobrim rezultatima i u novoj sezoni.

kkkradnicki.com/Zoran Đorđević
kkkradnicki.com/Zoran Đorđević

Povezane vesti

KKK Radnički je osvojio prve bodove na gostovanju u Prvoj ligi-Zapad. U meču petog kola, kragujevački tim je kao gost savladao ekipu Priboja sa 80:67.

Domaćin je samo u prvoj četvrtini uspevao da pruži značajniji otpor ekipi Radničkog, a ostatak meča protekao je u dominaciji Kragujevčana.

Na kraju, najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je  Arnaut sa 16 poena, Nikolić i Tešanović upisali su po 15, a Beočanin se zaustavio na 14 poena. Tabor Kragujevčana raduje konačan izlazak na parket Popovića koji je postigao šest poena (dve trojke), kao i povratak kapitena Šamanović koji je uz vazdušne duele postigao pet poena, koliko i Erac. Za prvenac u gostima pogodili su još Vasilić i Kostić - po dva poena.

''Konačno smo skoro pa kompletni, iako još uvek roviti od povreda. Mnogo lepše izgledamo na terenu kao tim. Otvorili smo utakmicu sa visokim nivoom opreznosti i poveli u samom startu.

Uvećavali smo prednost i vešto je sačuvali do kraja. Objektivno, dominirali smo u svim segmentima igre, pa bih pohvalio sve saigrače koji su bili na visini zadatka na jako teškom terenu. Izdvojio bih ove večeri Milana Tešanovića koji će biti znatno pojačanje u nastavku sezone, to je sasvim jasno posle ove partije.

Prvi trijumf posebnu težinu ima jer je izvojevan na izuzetno vrućem parketu'', istakao je u izjavi za klupski sajt trener Zoran Milovanović.

U šestom kolu Prve lige Zapad, Radnički će dočekati ekipu Klika, a taj meč je na programu u petak od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke