O čemu Partizan mora voditi računa protiv Asvela?

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 30.01.2023.
21:10
Izvor: Sportske.net, Beta

Željko Obradović skrenuo pažnju.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić rekao je da ekipu čeka važna utakmica protiv Asvela u Evroligi i da se nada da će crno-beli i posle nje nastaviti niz dobrih rezultata.

"Očekuje nas još jedna jako bitna utakmica. Igramo protiv ekipe koja je jako dobra, iako možda rezultati u poslednje vreme to ne pokazuju, mada su imali neke sjajne pobede poput one protiv Fenerbahčea. Igraju jako dobro, mislim da će biti jako motivisani da pred našim navijačima ostvare pobedu i povećaju svoje šanse za plej-of"
, rekao je Anđušić.

Košarkaši Partizana igraju u utorak od 20.30 protiv Asvela, utakmicu 22. kola Evrolige.

"Imaju iskusan tim, iskusne igrače. Pojačali su se, imaju De Koloa koji je lider ekpe i sigurno će biti potrebno da zaustavimo njega i njegovu kreaciju u igri. Nadam se da ćemo nastaviti ovaj dobar niz koji smo napravili u poslednje vreme i da ćemo u dobrom rapoloženju putovati u Kaunas", dodao je Anđušić.

U prvom ovosezonskom duelu Partizan je izgubio od Asvela sa 87:91, a trener crno-belih Željko Obradović rekao je da njegova ekipa mora da popravi slabe stvari iz tog duela.

"Oni su u poslednjem kolu Evorlige odigrali sjajno protiv Fenerbahčea, juče su imali neke probleme gde im glavni centar Fal nije igrao. Igrali su u prvenstvu Francuske i izgubili od Monaka, ali mi skauting pravimo prema našoj utakmici i onome što je bilo izuzetno dobro u njihovoj pobedi protiv Fenerbahčea. Oni su igrali strašno agresivno, otvorili utakmicu izvanredno i sjajno šutirali za tri poena. To je ono o čemu moramo sutra da vodimo računa", naveo je Obradović.

Posle 21 utakmice u Evroligi Partizan ima 10 pobeda i 11 poraza, a Asvel osam pobeda i 13 poraza.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke