Obradović pred Asvel - šta mu se dopada, a šta želi da promeni?

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 10.11.2020.
15:48
Izvor: Sportske.net

Trener crveno-belih veruje da su njegovi izabranici izvukli pouke nakon poraza u finišu protiv Bajerna.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Saša Obradović očekuje da će njegov tim odigrati mnogo bolje na gostovanju Asvelu nego u prethodnim mečevima, naročito kada je reč o završnici.

Zvezde će u sredu uveče od 20:30 odigrati zaostalu utakmicu Evrolige protiv tima sa kojim je prošle sezone imala polovičan učinak.

Obradović je uoči meča istakao zadovoljstvo napretkom ekipe u prethodnom periodu uz želju da se popravi igra u završnim minutima.

"Uz atletsku košarku, dosta forsiraju i igru na Mustafu Fola. Mi sa druge strane, uz sve navedeno u prethodnom periodu napredujemo, ne računajući utakmicu u Кopru, fizički status ekipe koji je vrlo važan, posebno u ovakvom rasporedu utakmica je sve bolji iz dana u dan. Očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i mnogo bolje u završnici nego neke u prethodnom periodu" - rekao je Zvezdin trener.

Zvezdin košarkaš Ognjen Dobrić u poslednja dva meča ABA lige imao je zapažen učinak, a pred gostovanje u Francuskoj kaže da je ritam veoma naporan, ali i izazovan.

"Odigrali smo dve utakmice u razmaku od 40 sati, nismo imali previše vremena da se pripremimo za narednu. U novembru će zaista biti izazovno, zbog rejtinga rivala u Evrologi, rasporeda, putovanja i svega što nas okružuje" - rekao je Dobrić.

Prvotimac crveno-belih je naglasio da se nada boljoj završnici nego u Minhenu.

"Očekuje nas fizički izuzetno snažna ekipa, koja dosta polaže na taj aspekt igre i u tom delu znamo da ćemo morati da odigramo čvrsto i borbeno. Potrudićemo se da izbegnemo padove u igri koje smo dozvolili u Moskvi i Minhenu i odigramo svih 40 minuta koncentrisano, kako bismo došli do pobede. Posao neće biti lak, čeka nas tim koji je pokazao da je nakon pauze zbog korone, spreman, što su pokazali i protiv Baskonije" - naveo je on

Vremena nema mnogo pošto samo dva dana nakon gostovanja u Francuskoj u Beograd stiže Real Madrid.

baner tadic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke