Obriši suze Bogdane, trofeji čekaju na tebe!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 17.09.2017.
23:29
Izvor: Sportske.net

Najbolji pojedinac u redovima košarkaške reprezentacije Srbije u suzama napustio teren posle finala sa Slovenijom.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Bogdan Bogdanović je dao svoj maksimum, bio vođa reprezentacije koja je odigrala još jedno finale i osvojila odličje na međunarodnom takmičenju.

Bogi raste iz godine u godinu, sa Srbijom već ima odličja sa Svetskog prvenstva, Olimpijskih igara i EuroBasketa a to što su sva tri srebrna ne menja činjenicu da je već sada postigao mnogo.

Momak koji je sa Fenerom uzeo evropsku titulu pokazao je večeras koliko mu državni dres znači što potvrđuju i iskrene suze koje nije mogao da sakrije.

Dok je davao izjavu u miks zoni Bogdanović je pokušavao da obuzda suze ali je bilo uzalud.

Suze su za ljude ali ovaj mladi sportista nema razloga da ih troši jer njegovo vreme tek dolazi i ne sumnjamo da će posle svega uslediti i trofeji sa reprezentacijom koje je Bogdanović zaslužio.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AC REVOLTIZAN
Monday, 18.09.2017
08:41

Pamticemo vase suze...

avatar
Жан Пол Белмондо
Monday, 18.09.2017
00:21

Па шта ако и није лидер, играо је за момке, дрес, грб. Од мене наклон. Жао ми је и Лучићевих суза, Бобијевог погледа и свих њих. Ја их, а верујем и велика већина навијача разуме, дисали смо сви исто! Главу горе, учинили сте нас опет поносним 💪🇷🇸🏀💣💗

avatar
SL_Komedija
Monday, 18.09.2017
00:09

Jednostavno nije trebao da sili šut na kraju, Mačvanu je trebalo spuštati loptu ili ubaciti Bobija pa šta nam Bog da, ima opasan prodor to je trebao da koristi više, i šut sa poludistance, trojke mu ne idu, bar ne u kontinuitetu, u reprezentaciji on jeste bio najbolji igrač, ipak je i imao loptu najviše kod sebe, ali nije lider, nije džabe Mačvan kapiten.

avatar
Sunday, 17.09.2017
23:54

I bre Bogdanovicu , idi bre , ti si mlad,strasan igrac,sa prejakim timom,koji nazalost igrom slucaja nije sklopljen ovog puta , bice sledeci,ima da se naosvajate zlata , samo polako ... Drago mi je sto tako dozivljavas , kao i ostali igraci,to je oduvek krasilo kosarkase timove , a sada radom Gospodina Muslina i fudbalere ... Kakve suze care , ti si zver , mi smo kosarkaska velesila ( bolje da nismo da smo neka industrijska ) al dobro ... :)

avatar
Realan tip
Sunday, 17.09.2017
23:47

Ovako, ja sam osporavo Bogdana Bogdanovica do ovog sampionata zestoko. E, sad, momak je pokazao da je napredovao i da to sve ide na bolje kod njega, sto mi je neizmjerno drago, jer zelim da nasi momci uspiju. Ali, opet veliko ali, mislim da on nikada nece biti kalibar ni Teodosica, ni ovog Dragica i sl. Recimo Doncic u svojoj 19 mi djeluje kao da ima vise taj pobjednicki i liderski momenat, nego Bogdan u 25. Opet se nadam da grijesim i cestitam mu sto nas je vukao do finala sa realno jako limitiranim sastavom i zelim mu svu srecu i napredak kao i nasoj reprezentaciji.

avatar
Predrag Drobnjak
Monday, 18.09.2017
00:42

Nije kalibar Teodosica, zato i ima duplo veca godisnja primanja od njega i najveci ugovor ikada za jednog rookie-ja.Da se razumemo, Teo je sjajan igrac, lider kao i Bogdan, igraju na razlicitim pozicijama i ne treba da se porede ali kad neko pokusa da ispadne pametan.... Bravo Bogdane, bravo za sve momke, veceras su i Birca, Vasa i Gudura bili sjajni, iako Gudura igra jako uplaseno, napravio je nekoliko gresaka u polufinalu i danas ali mlad je momak, zna kosarku i to dosta, bice on medju najboljima kroz nekoliko godina!

avatar
Bronhi situacija
Sunday, 17.09.2017
23:45

Bas ovako se stvaraju pravi sampioni. Trening i inat.... Bice jos puno prilika.

avatar
nikoletina bursac
Sunday, 17.09.2017
23:40

Baš me zanima dal je Nikola Jokić prešao sa letnjih na zimske gume? Ili se na traktoru ne menjaju?

avatar
Sunday, 17.09.2017
23:40

ma decko se trudio. l da je imao klasu saigrace kao Jokic,Bjelica i Teo sta bi tek onda radio i ovako je pokidao. treba da se uzme u obzir da je protivnik dobio vetar u ledja od sudija

avatar
Sasa1969
Sunday, 17.09.2017
23:39
avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 17.09.2017
23:34

Svako ko ima rec da kaze protiv ovog decka,nek se zapita.Jeste forsirao na kraju,ali nije ni imao kome da doda.Dao je sve od sebe,sut ga nije isao celo prvenstvo,a opet bez njega ne bi ni igrali ovo finale. Bravo Bogdane !

avatar
Maximovic
Sunday, 17.09.2017
23:50

Zao mi samo njega,Luce,Bobija i Jovica i mozda jos nekolicina ali ostatak definitivno nema kalibar za ovo takmicenje. Da izostavim komentare o sudijama i kritikama.

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 18.09.2017
00:10

Oni su najbolje sto smo mogli da povedemo.Tako da, svaka im cast,znam da su zeleli i da su dali sve od sebe.To je najbitnije.

avatar
Goran.984
Sunday, 17.09.2017
23:34

Njega mi je posebno zao...idemo dalje..