"Obrva" Dejvis izdiktirao listu četiri tima, otpao onaj najbolji! Trka sa vremenom, kladionice znaju nešto?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.02.2019.
20:55
Izvor: Sportske.net

Ostala su četiri tima za koje je Entoni Dejvis zainteresovan. Ali, samo jedan realno može pre leta da završi posao. Pregovori napreduju, ali do kraja su ostala još 72 sata!

EPA-EFE/DAN ANDRSON
EPA-EFE/DAN ANDRSON

Povezane vesti

Prema informacijama iz Amerike, Entoni Dejvis je sveo izbor na četiri kluba kada je dugoročni izbor tima u pitanju. Možda i najbolji centar današnjice traži trejd od "Pelikansa", do kraja su ostala tri dana, videćemo hoće li promeniti klub.

Kladionice su smanjile koeficijent na Lejkerse kao prvake, možda oni nešto znaju, ali čak i da Dejvis ostvari ono što je njegova najveća želja, ode u Lebronov tim, teško da bi njih dvojica bili dovoljni, ako se koga se sve od mladih lavova tim mora odreći, kako bi Nju Orleans prihvatio trejd.

Lejkersi su nudili dve mlade zvezde, Ronda i Koldvel-Poupa i pik prve runde drafta, što je odbačeno kao neozbiljno.

U igri su sada i Klipersi, ali pitanje šta oni mogu da ponude, mada u seleri-kepu imaju prostor za dovođenje Dejvisa pošto su rasčistili stvari.

Uz to, Dejvis vidi Milvoki kao potencijalni tim u kome bi mogao da se bori za titulu, on i Adetokumbo zvuči kao horor za rivale, Baksi su prvi u ligi, imaju dugu klupu, dosta interesantnih igrača, ali je i taj posao težak. Baksi nisu tim koji u ovom trenutku razmišlja u tom pravcu.

I na kraju Niksi, oko Dejvidsa bi okupili tim, to je odlaganje ambicije, ali marketinški najbolji posao, Njujork je u pitanju. Niksi nemaju šta da ponude u zamenu, Dejvisu se žuri, ali to je takođe transfer koji bi bio moguć na leto.

Dejvis ne želi u Boston, njegov otac, iako "Obrva" sam donosi odluke ima veliki uticaj na njega. Dejvis Senior kaže da su Seltiksi tim koji nikada ne bi savetovao sinu, da ne znaju šta je lojalnost i da ono što su uradili Ajseji Tomasu treba da bude putokaz za Dejvis juniora da ne radi sa takvim ljudima. Dakle, Boston koji bi imao dosta toga da ponudi nije u igri. Uz to i da Dejvis hoće, ne može do kraja sezone, pisali smo o "Rouzovom pravili" koje su iskoristili i on i Irving, a dva igrača sa takvim ugovorom ne mogu da budu u isto vreme u ekipi.

Ostaju Lejkersi kao jedini izbor, ako do trejda dođe u naredna tri dana. Medžik Džonson pregovara sa Delom Dempsom, generalnim menadžerom Pelikansa, priča se da je ponuđen novi dil više mladih igrača i više pikova na draftu, kao i olakšanjem seleri kapa Pelikansa kroz slanje igrača kojima ističe ugovor na leto.

Sada je transfer izvesniji, ali ne i siguran, daleko od toga, predstoji trka sa vremenom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Дарко Радовановић
Tuesday, 05.02.2019
11:25

Rondo mlada zvezda :D

avatar
JC\'90
Tuesday, 05.02.2019
16:37

Rondon , Pup i dve mlade zvezde (Kuzma i Bol). Kuzmu mislim da ne treba da daju a Bol valjda ne zeli da predje u Pelikanse.

avatar
MarkoSi
Tuesday, 05.02.2019
10:11

Kada već moraju da ostanu bez Dejvisa, za Pelikanse je ponuda Lejkersa vrhunska. Kuzma, Bol i Ingram + iskusni Rondo+dva pika prve runde daju priliku Pelikansima da naprave vrlo ozbiljan tim za budućnost.

avatar
bagra
Tuesday, 05.02.2019
01:46

Ko ce da ostane da igra u Lakersima, ako odu ovi?