Olimpijakos nastavlja da kupuje, spreman milion za pojačanje iz NBA!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 21.06.2020.
11:16
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz Pireja ima velike ambicije.

Epa/Maxim Shipenkov
Epa/Maxim Shipenkov

Povezane vesti

Imao je Olimpijakos relativno slabu sezonu u Evroligi, do prekida su ostvarili 12 pobeda na 28 nastupa, bili su 11. na tabeli, pobedu od plej-ofa.

Zato su rešili da se ovog leta dobro pojačaju i da se naredne vrate u sam vrh elitnog takmičenja.

Produžili su saradnju sa Printezisom, koji će odigrati 16. sezonu u klubu, dok je nedavno angažovano i pojačanje iz Crvene zvezde.

Očekuje se da klub pojačaju i Hasan Martin iz Budućnosti i Janulis Larencakis iz Mursije, ali je jasno da to neće biti sve od Olija ovog leta.

Trude se da zadrže Sašu Vezenkova, a prema poslednjim informacijama spremili su i jak ugovor za jedno pojačanje iz NBA lige.

Naime, žele da u svoje redove dovedu Rajan Brokofa.

Baner

Australijski reprezentativac je slobodan igrač u ovom trenutku, u februaru je otpušten od strane Dalas Maveriksa i od tada nema klub.

Sve je jasnije da će se vratiti u Evropu, gde je branio boje Bešiktaša i Lokomotive Kubanj, a Olimpijakos je sjajnom šuteru ponudio ugovor, u pitanju je jednogodišnja saradnja teška milion evra.

Čini se kao jako dobra ponuda, videćemo da li će je australijski reprezentativac prihvatiti, nema sumnje da bi za ekipu Jorgosa Barcokasa predstvaljao veliko pojačanje.

Brokof je za dve sezone u NBA upisao 59 nastupa u dresu Mavsa, u proseku je postizao 4,2 poena uz 2,5 skokova po utakmici.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke