Olimpijakos pada u grotlu Arene? Panter, Naneli i Lesor na kvotu 10 u AdmiralBetu?

Autor: Boris Jovanović
petak 24.03.2023.
13:19
Izvor: Sportske.net

Popularna kladionica nudi kao i obično sjajan specijal...

Povezane vesti

Evroligaje u centru pažnje, navijači Partizana u transu, sanjaju top 8. Jedan od najvećih koraka bi tim mogao da napravi večeras, u "Arenu" stiže Olimpijakos. Rivalstvo je veliko, Pirejci jedna od najboljih ekipa u Evroligi, biće ovo težak ispit za crno-bele. Samo, Partizanovi navijači su bukvalno igrač više za tim Željka Obradovića.

Meč je potpuno otvoreno, ponuda je OVDE, igra se još nekoliko utakmica Evrolige.

Kada je specijal u pitanju, po tradiciji je najpopularnija opklada trio igrača koji postiže 50+ poena. Ovoga puta uz Pantera i Lesora je Naneli koji igra sjajno u poslednje vreme, mogao bi da bude ključ večeras.

Takođe, pojedinačne opklade u Specijalu su Panter 20+ poena i 3+ asistencije, na kvotu 6.00, ili standardno Lesor 15 poena, 10+ skokova, kvota je 8.00.

Čekaju nas i ponuda sa ostalih mečeva, recimo ako Gudurić večeras u sudaru Fenera i Žalgirisa pogodi 5+ trojki ili to isto učini Bili Beron za Milano protiv Olimpijakosa. 

Sve proverite OVDE, večeras je puno događaja, igraju Srbija i Litvanija na početku kvalifikacja za EURO, SPECIJAL JE OVDE, a imate i 50% freebeta uz ove USLOVE, promocija je odlična. 

Takođe postoji specijal na meč Francuza i Holanđana.

Ako se kladite naPOENE IGRAČA u Evroligi, izaberite petorku i imate frebeet 10%.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak