Olimpijakos pokazao Zvezdi kako sa Baskonijom!

Autor: Nikola Miloradović
petak 20.01.2017.
21:46
Izvor: Sportske.net

U poslednjem meču 18. kola Evrolige, ekipa iz Pireja je deklasirala španski sastav iz Vitorije.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Izabranici Janisa Sferopulosa su demonstrirali Dejanu Radonjiću i Crvenoj zvezdi mts, kako da u narednom kolu Evrolige zaigra protiv ekipe Baskonije.

Sastav iz Pireja je u dvorani "Mira i prijateljstva" slavio sa više nego ubedljivih 92-62 i tako upisao 13 pobedu u elitnom takmičenju ove sezone.

Domaćin je imao prednost od sedam poena na kraju prvog kvartala, nije se činilo da će tako ubedljivo uspeti da slave.

U drugoj četvrtini su maltene završili posao, povećali su razliku na 22 poena pred odlazak na odmor.

Do kraja nisu puštali gas, gosti nisu imali rešenje za sjajnu odbranu prvaka Grčke, te su na kraju jedva postigli nešto više od 60 poena.

Odlično su domaći raspodelili poene, po 12 su upisali Bili Spanulis, Printezs i Papanikolau, Erik Grin je dodao 11, dok je dvocifren bio i Mancaris sa 10 postignutih poena.

Kem Birč je bio nadomak dabl-dabl učinka sa devet poena i sedam skokova, dok je bivši igrač Partizana Nikola Milutinov za nekih pet minuta u igri upisao tri poena i isto toliko skokova.

U poraženom sastavu samo dvojica dvocifrenih, Šejn Larkin sa 12 poena i Adam Hanga sa 11.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Djole Djokic
Saturday, 21.01.2017
04:34
avatar
Emperador(2018)
Saturday, 21.01.2017
02:18

Printezisu da bog da ti noge otpale

avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 21.01.2017
01:43

Ne treba da zavara ovo, nas zadnji poraz je bio upravo u Pireju koji je strasna tvrdjava, mnogo tesko gostovanje. Bili smo tada bez drugog centra doduse, ali su i oni bez Printezisa igrali, tako da bi ishod opet bio isti najverovatnije. Baskonija je nastupila iz nekog razloga bez Sengelije koji je odlicna cetvorka, i koji ce igrati vrv protiv nas, a pored toga na mecu sa nama ce debitovati i jos jedno novo NBA pojacanje na poziciji kombo beka....To ce biti strasan izazov tamo, niko ih osim upravo Olympiakosa nije dobio tamo, a i Olymp ih je jedva slomio. Trenutak istine ce to biti, gde nam je granica i koliko zapravo mozemo da dobacimo, gde nam je taj krajnji limit u najvecem usponu. Ovo je najveci izazov za nas do Moskve, Pao i Efes su dosta jaki, ali dolaze na nase tlo, i ovde je sve mnogo lakse, a i sada smo kompletni, i sve vise uigraniji ce biti novi centar. Bukvalno ako Baskonija padne, nece biti realne pretnje da nas neko zaustavi u svim takmicenjima, do sredine februara i novog duela sa sampionom Evrope. Izuzetno tezak raspred nam sledi, i idemo da vidimo kako cemo izaci iz ovoga, da vidimo koliko smo zaista dobri....

avatar
Amar Zornic
Saturday, 21.01.2017
00:18

Za mene poprilicno iznenadjenje , ali ovo nam odgovara . Baskonija je sad nametnula sebi imperativ pobede dok mi idemo rastereceno tamo . Ocekujem da ce oni u startu probati da nametnu ritam i odvedu mec u napadacki ritam sa puno koseva sto nam ne odgovara . Zato od pocetka treba igrati cvrsto u odbrani i poremetiti im ritam po svaku cenu a onda su nasi . nP.S. kad kazem iznenadjenje mislio sam na neizvesniji mec

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Friday, 20.01.2017
22:46

Ako bude Baskonija ovako igrala Zvezda ima sansi da dobije