Ostoja doveo euforiju do maksimuma, Partizanu treba STADION ako uđe u Top 8!

Autor: Darko Mitrović
subota 18.03.2023.
18:28
Izvor: Sportske.net

Mala će biti ''Arena''...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ubedljivom pobedom nad Efesom u Istanbulu (97:84), Partizan se dodatno približio plasmanu u Top 8 Evrolige, ali za ostvarenje tog cilja treba ostvariti još bar dve pobede u preostalih pet kola.

Naredna tri meča crno-beli će igrati pred svojim navijačima u ''Štark Areni'' protiv Olimpijakosa, Barselone i Reala, zatim sledi gostovanje u Monaku, pa meč poslednjeg kola protiv Panatinaikosa u Beogradu.

Ako sve bude kako se očekuje i Partizan se plasira među osam najboljih ekipa u Evropi, interesovanje navijača će tek biti ogromno, a zanimljiv komentar na tu temu dao je predsednik kluba Ostoja Mijailović u intervjuu na klupskoj televiziji.

''Pre neki dan sam se čuo sa čovekom iz Evrolige i kroz šalu sam ga pitao, ako dođemo u situaciju da igramo u Top 8, da li postoji u njihovim pravilima da može da se igra utakmica na otvorenom.

Palo mi je na pamet da naš montažni parket postavimo na stadion u Humskoj 1 i da tamo odigramo četvrtfinale. Siguran sam da bismo napunili stadion, da bi to bio spektakl. To se, naravno, neće dogoditi, ali kada pogledate koja je potražnja i interesovanje navijača za utakmice, onda...'', zadovoljan je Mijailović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke