Otkriveno, ovako stoje stvari između Obradovića i Fenera!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 22.04.2020.
14:14
Izvor: Sportske.net

Pisalo se da je prihvatio ponudu kluba.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Željku Obradoviću ističe ugovor sa Fenerbahčeom i spekulacije su brojne.

Pisalo se i da će preuzeti klub iz Londona, koji bi trebalo da dobije licencu Evrolige, pa potom i da će napraviti pauzu od godinu dana i nakon toga preuzeti Barselonu od Pešića.

Nedavno su se pojavile i priče da ipak neće otići iz Fenera, da je dobio primamljivu ponudu od turskog kluba da ostane i produži saradnju na tri godine (2+1), koju je on navodno i prihvatio.

Ipak, sada su se pojavile nove informacije iz pouzdanog izvora.

Italijanski novinar Emilijano Karčija prenosi da Fenerbahče nije ponudio produžetak saradnje Obradoviću uopšte, makar ne još uvek.

Dakle, još uvek je veoma neizvesno šta će Obradović odlučiti, on je u Srbiji u obaveznom karantinu, kako se nedavno u zemlju vratio iz Turske.

Bonus 10

Željko je sa Fenerbahčeom osvojio jednu titulu u Evroligi, četiri u turskoj Super ligi, a ima i po tri trofeja u Predsedničkom kupu i Kupu Turske.

Nedavno je i izjavio da počašćen što je deo kluba iz Istanbula, ali nove informacije će definitivno razočarati navijače kluba iz "Ulker sports" arene.

"Počastvovan sam što sam deo velikog kluba kakav je Fenerbahče. Imamo 25-30 miliona navijača i prate nas na svim gostovanjima", izjavio je nedavno srpski stručnjak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke