'Otpao' Čikago, Teo ima dve nove opcije?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.07.2017.
09:26
Izvor: Sportske.net

Zdrava logika je u poslednjim danima ukazivala na to, Čikago Bulsima nije neophodan tip igrača kakav je Miloš Teodosić. Poslednje informacije glase da Srbina želi klub koji u svojim redovima već ima srpskog reprezentativca.

Epa/Nicolas Armer
Epa/Nicolas Armer

Povezane vesti

Prethodnih dana uveliko se pisalo o tome kako će Miloš Teodosić karijeru nastaviti u Čikago Bulsima, pa je čak bilo reči i o visini ugovora koje će dobiti u klubu iz države Ilinois.

Situacija je takva da Čikago u rosteru sada ima šestoricu bekova, a na osnovu informacija do kojih su došli specijalizovani košarkaški portali iz Evrope, Miloš Teodosić sada ima dve nove opcije.

Poslednja informacija glasi, a složićete se da deluje logično, da su pol poziciju u trci za Milošem Teodosićem zauzeli "Vukovi" iz Minesote koji su u deficitu sa plejmejkerima.

Španski reprezentativac Riki Rubio zaputio se u Jutu, a iz Indijane je angažovan Džef Tig. Timbervulvsi u rosteru imaju i mladog Tajusa Džonsa što znači da je neophodan još jedan ozbiljan organizator igre.

Ukoliko bi dobio ugovor u Mineapolisu Miloš Teodosić bi zaigrao u tandemu sa reprezentativnim saigračem Nemanjom Bjelicom koji se takođe nalazi u Timbervulvsima.

Još jedna od pomenutih opcija o koja se pominje jeste i Florida, odnosno Majami, premda evropski mediji daju prednost Vulvsima i još uvek u potpunosti ne otpisuju Čikago.

Jedino izvesno jeste da Miloš Teodosić neće nastaviti saradnju sa CSKA, kao i to da ćemo ga naredne sezone gledati u NBA ligi. Ostaje samo da vidimo u čijem će dresu nastupati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jovan Petrovic_fb
Wednesday, 05.07.2017
09:14

Ako je odbio Cikigo zbog minuta, onda ce odbiti i Minesotu, najbolje bi bilo da ode u Sacramento sa Bogdanom ili u Denver, posto je Juta vec dovela Rubija.

avatar
Pic.usti zamugljao!
Tuesday, 04.07.2017
16:41

Na kraju ce da ode u svoj maticni klub,jer oni po prvi put u novijoj srpskoj istoriji stoje dobro finansijski,zaradjuju i....A da,opet su duzni i traze otpis dugova...Pa nista onda..Mozda ode u Minesotu,Pao ili Fener na kraju..

avatar
riquelme
Tuesday, 04.07.2017
12:56

Ma idealno. Samo da mu daju opara koliko on trazi. Dobice malo starijeg ali za klasu boljeg pleja nego sto je Rubio. Samo da ode u Minesotu. To bi mu bio idealan potez...

avatar
MultiMagic
Tuesday, 04.07.2017
16:23

Rubio je defanzivno bolji od Teodosica, takodje je vec godinama u NBA i zna kako stvari funkcionisu i kako se igra, takodje ima odlican pregled igre, jedino sto sut nema mada je pitanje i Teodosic kako ce da sutira sa pomerenom linijom za tri ali dobro, sigurno ce u tome biti bolji od Rubija. Ali Teodosic ce imati paklenu konkurenciju u Dzefu TIgu, on ima 32-35 minuta po mecu sto znaci da ce Teodosic da igra u vrh glave 20 minuta ako bude rotacija na pozicijama bekova, tako da mu odlazak tamo sigurno nije idealan potez. I generalno pitanje je kako ce se, gde god da ode, znaci u NBA ligi jer on nema odbranu, nema snagu, nema kondiciju za tamo, plus se igraju utakmicu i po tri dana u nizu sto je ogromna razlika u odnosu na Evropu. Naravno ako se snadje dobro moze i da dobije vecu minutazu, svasta je moguce.

avatar
riquelme
Tuesday, 04.07.2017
17:21

Pa nisam ni mislio da moze da igra 40 minuta prve godine. Za sledece 2 ce da ga spreme a mozda i nece... Ali je pored odbrane sve na strani Teodosica. Pa ima i Teo pregled igre. Imace 30 % vise asistencija od ovog malog. Iskustvo i to u redu. To stoji. Samo na iskustvu se zavrsi.

avatar
MultiMagic
Tuesday, 04.07.2017
12:14

Ni u Minesoti a pogotovu u Majamiju nece da se naigra kosarke, 15 minuta moze da dobija u vrh glave i to ne uvek. Cikago bi bio najbolja opcija ako je cilj imati solidnu minutazu, 20+ minuta zagarantovano. Ovako Tig ima nesto preko 30 minuta i tu bi imao 15 minuta a ovamo Dragic ima zacementirano mesto plus ako ostane Vejters na poziciji dva Dragic ne moze da igra dvojku onda i nikako nece Teodosic imati minutazu.

avatar
Mare93
Tuesday, 04.07.2017
16:07

Ako hoće u dobar tim, mora da se pomiri sa tim da će ulaziti sa klupe. Njegova odbrana je kritična i zbog toga ne može u kvalitetnom timu da počinje. Gde god da ode, dobiće 20 minuta barem.

avatar
Mare93
Tuesday, 04.07.2017
18:01

Iskreno sumnjam da je Majami zaista zainteresovan za njega jer na 1 i 2 imaju Dragića, Ričardsona i Džonsona, plus će potpisati ili Hejvarda ili Vejtersa. Minesota je odlična opcija, ali je pitanje koliko će novca dobiti od njih jer nemaju previše prostora.

avatar
MultiMagic
Tuesday, 04.07.2017
16:19

U Majamiju sa 15 treba da bude srecan, a u Minesoti i moze da izvuce 20 ili nesto vise. Jedino ce u Cikagu imati sigurno oko 25 minuta sto moze da poveca ako se snadje kako treba.

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 04.07.2017
11:26

Minesotaa ima strasan projekat i voleo bih ga videti tamo sa butlerom i Wiginsom na poziciji bekova

avatar
Delija1389
Tuesday, 04.07.2017
09:58

U Majamiju nema teorije da bude starter, u Minesoti ce mu Tig uzeti dosta minuta. Ove 2 fransize mu ne odgovaraju.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Tuesday, 04.07.2017
17:51

Ne postoi franciza koja ce mu omoguciti startnu postavku nemojte da ste naivni...on ide tamo da uzme pare jer ih je zasluzio,da odigra par sezona po 20 min ,da da par strasnih asistencija da se amerikanci popale I daju mu jos veci ugovor I onda da se vrati u evropu...Teo ne ide da pokorava ameriku poput nekih koji su se zaleceli pa ostali zakucani za klupu...Vulvsi su fantastican tim za njega..San Antonio,toronto,juta su isto dobre opcije,kao I denver