Ovako je "OAKA" pozdravila 'Kralja'

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.02.2016.
23:33
Izvor: Sportske.net

Najtrofejniji trener Evrope još jednom se vratio na mesto najvećih uspeha, a navijači Panatinaikosa ponovo su mu priredili fantastičan doček.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Treći put od kada je napustio Panatinaikos i seo na klupu Fenerbahčea Željko Obradović je predvodio turski sastav u "OAKA Areni".

Panatinaikos je večeras slavio u okviru 8. kola TOP 16 faze Evrolige ali navijači grčkog kluba nisu propustili priliku da pozdrave klupsku legendu Željka Obradovića.

Prilikom Obradovićevog izlaska na teren sa tribina se prolomila pesma u čast legendarnog trenera koji je za trinaest godina doneo 23 trofeja ekipi Panatinaikosa.

Ne treba podsećati da je upravo Željko Obradović najzaslužniji za to što uz ime Panatinaikosa ide epitet najtrofejnijeg kluba u Evroligi pošto je Srbin doneo "Zelenima" čak pet titula prvaka Evrope.

Ostaće upamćen i doček koji su navijači Panatinaikosa priredili Željku Obradoviću 20. marta 2014. godine, kada je Srbin prvi put predvodio neki drugi klub u "OAKA Areni".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoDjordjevic
Friday, 26.02.2016
15:35

Najtrofejniji trener Evrope je jos jednom pokazao da ako si dobar, uspesan trener to ne mora da znaci da si takav covek.

avatar
jv
Friday, 26.02.2016
14:55

Opisali ste ovo kao velicanstveni dogadjaj, a ne kao sramotu!

avatar
Skaut1
Friday, 26.02.2016
13:49

Lepše je on pozdravio njih...