Ovako je Radonjić video poraz u Moskvi

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.02.2017.
22:05
Izvor: Sportske.net

Strateg aktuelnog šampiona Srbije Dejan Radonjić rekapitulirao je dašavanja na terenu i objasnio šta je bilo ključno za poraz koji je njegov tim doživeo u Moskvi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s poraženi su na gostovanju aktuelnom šampionu Evrope čime su nastavili niz neuspeha na svim frontovima.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić čestitao je moskovskom CSKA na pobedi i istakao da je protivnik napravio prednost u prvom poluvremenu a kasnije samo iskontrolisao meč.

"Čestitam CSKA na pobedi. Odigrali su veoma dobro, ofanzivno i defanzivno. Na početku utakmice odigrali su odlično u napadu. U prvom kvartalu su promašili jedan šut za tri poena nakon sedam uzastopnih pogodaka" kazao je Radonjić.

Aktuelni šampion Evrope je u prvom poluvremenu šutirao jednako dobro za dva i za tri poena (9/13) pa je za dvadeset minuta ubacio 58 poena najboljoj odbrani u Evroligi.

"Stekli su prednost i nastavili da igraju jako dobro. Kontrolisali su utakmicu u drugom poluvremenu. Napadački su odigrali dobro protiv najjače odbrane u Evroligi i to je bilo to" zaključio je Radonjić.

Ekipu Dejana Radonjića sada očekuje rezultatski nebitan duel sa Cibonom u ABA ligi, a potom i učešće na završnom turniru "Kupa Radivoja Koraća" na kojem će se igrati za prvi trofej u sezoni.

Narednu utakmicu u Evroligi crveno-beli igraju 23. februara protiv Galatasaraja na domaćem terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Friday, 10.02.2017
00:18

Добро је, Радоња. Дај ове омладинце против Цибоне.

avatar
Lazar Grobar
Thursday, 09.02.2017
23:17

Radonjić nije zaslužio vređanje na derbiju,jedini iz Zvezde nije pomenuo suđenje,ne uzima Partizan u usta osim kada drži konferenciju pred derbi,gospodin čovek,a i dobar trener.

avatar
Povratak kralja
Thursday, 09.02.2017
23:08

Da li sada neko iz Partizana treba da pozove Teodosića da ga pita zašto je zabušavao i nije hteo bar u 30 razlike da ih nabije? :D :D :D