Ovako se Srbija bodri "preko Drine"!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.09.2014.
23:44
Izvor: Sportske.net

Košarkaška reprezentacija Srbije još jednom je svojim uspesima na velikim takmičenjima podigla na noge Srbe na svim meridijanima. Duel sa Francuskom sa posebnom pažnjom ispraćen je preko Drine a evo delića atmosfere iz Zvornika.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Čini se da u istoriji ništa nije tako lako činilo da se Srbi ujedine i deluju kao jedan osim ratova i velikih sportskih uspeha.

Bogu hvala, u petak smo bili svedoci velike pobede košarkaške reprezentacije Srbije na sportskom borilištu a srpski narod nije propustio priliku da proslavi plasman u finale Mundobasketa.

Prethodne noći smo izvestili o tome kako je naš narod nedugo nakon trijumfa košarkaša u polufinalu SP u Španiji izašao na ulice kako bi proslavio tu pobedu.

Stotine ljudi okupilo se na ulicama Beograda a izuzetak nisu bili ni ostali veći gradovi u Srbiji ali ni oni u Republici Srpskoj.

Naš narod koji stanuje sa druge strane Drine nije propustio priliku da proslavi uspeh košarkaša a evo delića atmosfere iz Zvornika gde se uz pesmu slavilo do ranih jutarnjih časova.

Ne sumnjamo da će srpski narod u nedelju, bez obzira na to u kojoj zemlji živi, stati pod trobojku i dvoglavog orla i zajedničkim snagama poslati dobre vibracije izabranicima Saše Đorđevića koji će od 21 čas igrati finale Mundobasketa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke