Pa, ovo je sjajno - Olga Danilović prvi put u životu odgledala legendarno finale iz '95-te, usledila je burna reakcija!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.04.2020.
14:03
Izvor: Sportske.net

Višak slobodnog vremena omogućio joj je da pogleda utakmicu koja je, između ostalog, ostala upamćena i po fenomenalnom potezu njenog oca.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Mlada srpka teniserka Olga Danilović nije bila ni rođena te 1995. godine, kada je naša košarkaška reprezentacija osvojila titulu prvaka Evrope na šampionatu u Atini, pobedom u dramatičnom finalu nad Litvanijom, rezultatom 96-90.

Bio je to prvi trofej naše zlatne generacije, posle nekoliko godina pauze zbog sankcija, briljirao je Saša Đorđević sa 41 poenom, ali je i zakucavanje Predraga Danilovića preko gorostasnog Arvidasa Sabonisa postalo antologijsko.

Olga Danilović je ovu utakmicu tek noćas prvi put odgledala i doživela ju je uz mnogo uzbuđenja, što je otkrila i svojim pratiocima na Tviteru.

''Upravo odgledah utakmicu protiv Litvanije '95... prvi put u životu, verovali ili ne. 😬 Imam jedno pitanje - KAKO STE USPELI DA GLEDATE TAD??? Zamalo ekran da pojedem od nervoze 😂😂😂😂 previše stresno,previšeeeee!'', napisala je Olga.
-
Bonus
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monkey D. Luffy
Monday, 13.04.2020
17:47

Ih da je samo ta jedna utakmica bila takva,ali iskreno i sam kad je se setim u nekim trenucima sam i ja mislio da ce je izgubimo tad. Kad se setim slicno je bilo i protiv Amerikanaca na njihovom terenu celu utakmicu smo gubili i onda pred sam kraj preokrenuli i pobedili. Ili recimo u Turskoj kad smo izgubili u finalu ili onu pre 10 god kad smo izgubili u zadnje 2 sec od Spanaca ako me secanja bas sluze jer su to sve bili stresni momenti :)