Pandemija naterala najjaču ligu na svetu da sprovede radikalne mere, bez navijača do kraja naredne sezone?!

Autor: Nikola Miloradović
subota 13.06.2020.
10:24
Izvor: Sportske.net

Prazne dvorane bi mogle da postanu svakodnevnica.

EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Kako prenose mediji u SAD, postoji realna mogućnost da NBA utakmice budu odigravane bez prisustva publike i tokom čitave naredne sezone!

Sinoć je putem video poziva održan sastanak sindikata igrača (NBPA), kojem su prisustvovali i predsednik Kris Pol, kao i potpredsednik Kajri Irving.

Govorilo se o brojnim temama, a novinar Šams Čaranija tvrdi i da je na sastanku rečeno da se veruje da navijači neće moći da prisustvuju utakmicama najjače lige na svetu tokom čitave sezone 2020/21.

Igrači su generalno zabrinuti i povodom nastavka sezone, plan je da se sa 22 ekipe ona završi u Orlandu, kako bi to trebalo da izgleda pogledajte u nastavku.



Sastanku je prisustvovalo 80 NBA igrača, čitav razgovor trajao je sat i 40 minuta.

Inicijator čitavog sastanka bio je Kajri Irving, koji je istakao da ne podržava nastavka sezone u Orlandu, kao vid podrške u borbi za ljudska prava.

Centar Lejkersa Dvajt Hauard smatra da će nastavak sezone samo skrenuti pažnju nacije sa glavnih problema, dok je Donovan Mičel iz Jute izrazio zabrinutost zbog nedostatka takmičarske atmosfere i rizika od povreda.

baner 4

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke