PAO odustao od igrača Reala i angažovao bivšeg pleja Makabija!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 09.08.2020.
12:40
Izvor: Sportske.net

Sjajni Amerikanac ponovo u Evroligi.

EPA-EFE/JIM HOLLANDER
EPA-EFE/JIM HOLLANDER

Povezane vesti

Panatinaikos izgleda neće dovoditi Laprovitolu iz Reala, Argentinac će po svemu sudeći ostati u Madridu, jer je njegov zemljak Kampaco rešen da se okuša u NBA ligi.

Tako je PAO morao da pronađe drugo rešenje, a izbor je pao na bivšeg igrača Makabija, Cedevite i Fenerbahčea Pjera Džeksona.

Sjajni strelac se vraća u Evropu, igrao je u dresu "Ponosa Izraela" u Evroligi u sezoni 2017/18 i beležio 14,5 poena i 4,2 asistencije po meču u elitnom takmičenju.

Nakon toga je igrao u Kini za Flaj Dregonse iz Pekinga, potom i za Leopardse iz Šenžena, poslednji angažman imao je u Saut Bej Lejkersima u razvojnoj ligi, gde je beležio 20,7 poena po meču u proseku.

Sada se vratio u Evropu i potpisao za PAO, a grčki mediji prenose i da je Džekson od starta bio prvi izbor trenera Vovorasa.

U svakom slučaju, u pitanju je jednogodišnji ugovor i nema sumnje da će Amerikanac biti veliko pojačanje za "Zelene".

Panatinaikos je ovog leta doživeo velike promene, a Vovoras trenutno ima sledeći roster na raspolaganju: Markus Foster, Janis Papapetru, Eron Vajt, Jorgos Papajanis, Jorgios Kalaicakis, Nemanja Nedović, Hauard Sent-Ros, Kostas Mitoglu, Zek Ogasti, Lefteris Bohoridis, Leonidas Kaselakis i Ben Bentil.

kosarka


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke