Partizan crpi poslednje atome snage, šta je najvažnije protiv Huventuda?

Autor: Beta Beta
sreda 18.11.2020.
13:15
Izvor: Beta

Košarkaši Partizana igraju u četvrtak od 20.30 protiv Huventuda.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je danas da je najvažnije da se njegova ekipa oporavi od duela sa Uniksom i koncentrisano odigra predstojeću utakmicu protiv Huventuda u Evrokupu.

"Najvažnije je da se maksimalno koncentrišemo na našu energiju i da je povratimo. Stručni štab radi na pripremi utakmice protiv Huventuda i prenećemo sve bitne informacije igračima. Znamo da ne možemo na treningu uraditi mnogo što se tiče narednog meča, ali važno je izvodjenje našeg sistema odbrane i napada, a najvažniji će biti regeneracija i koncentracija", rekao je Filipovski, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u četvrtak od 20.30 protiv Huventuda, utakmicu šestog kola Evrokupa. Taj duel trebalo je da se odigra pre dve nedelje, ali je odložen pošto je nekolicina igrača španskog tima bila zaražena korona virusom.

Utakmicu protiv Huventuda "crno-beli" igraće samo 46 sati nakon meča sa Uniksom, koju su sinoć u Beogradu dobili sa 89:86.

Baner
 
Centar Partizana Vilijam Mozli rekao je da će se ekipa vredno pripremati za utakmicu.

"Znam sigurno da ćemo izaći na teren i igrati jako jer znamo da je Huventud snažan tim. Iako je ovo dupli program utakmica, fokusirani smo i idemo korak po korak. Momci su spremni da rade zajedno sa trenerom i zato ćemo vredno raditi i pripremiti se za meč", naveo je Mozli.

Partizan i Huventud su odigrali šest utakmica u Grupi A, srpski tim ima skor od po tri pobede i poraza na četvrtom mestu na tabeli, a španski tim ima pet pobeda i poraz na prvom mestu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke