Partizan deveti na večnoj listi, Rusi šokirani atmosferom, trener Lokomotive gledao neku drugu utakmicu?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 23.10.2019.
11:18
Izvor: Sportske.net

Crtice sa meča Partizana i Lokomotive, mnogi tvrde da je krcati "Pionir" dobio utakmicu, neshvatljivo loše suđenje, rekord domaćina i razočarani trener ekipe iz Kubanja...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Trener Lokomotive Luka Banki bio je nezadovoljan nakon sinoćnjeg meča u Pioniru, tvrdi da je njegov tim zaslužio pobedu.

Naime, on smatra da su greške u finišu odvele favorita u poraz.

"Imali smo problema sa povredama, ali smo spremni dočekali utakmicu. Izgubili smo previše lopti, poklonili smo Partizanu trijumf"
, kaže Italijan.

"Počeli smo da igrao odbranu u drugom poluvremenu, to je igra kojoj težimo. Partizan je pokazao veliku želju, ali nas su greške sprečile u poslednjih tri minuta da stignemo do zasluženog trijumfa"
, rekao je nejadašnji trener Sijene i Armanija.

Čini se da nije gledao utakmicu, s obzirom na sve greške sudija u uzavrelom "Pioniru".

Sigurno najgori akteri meča bili su arbitri koji su prosto osakatili Partizan u nastavku.

Ipak, na kraju četvrta pobeda u četiri meča, inače ruski mediji pišu da je atmosfera bila neverovatna, da nije bilo prazne stolice, kao i da su sat i po pre meča, navijači pokušavali da stignu do dragocene ulaznice.

Lokomotivin klupski sajt smatra da su navijači dobili meč u finišu kada je zbog manjka igrača u rotaciji gost pao, a Partizan serijom 10:0 stigao do dragocene pobede.

Partizan je srušio i sopstveni rekord od pet blokada u Evrokupu, crno-beli su ih imali devet, što je deveta pozicija svih vremena u ovom takmičenju.

Italijanski košarkaški portali ističu atmosferu kao ključ u krcatoj dvorani, a konstatuju da je Trinkijeri u meču sa velikim tenzijama dobio italijanski derbi.

Neporaženi Partizan sada će svoj perfektni rekord staviti na crtu protiv Limoža koji ima samo jednu pobedu u prva četiri kola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Simkelaaa
Wednesday, 23.10.2019
13:03

Ako se po ovome vi ispustili "zasluzeni trijumf",koji je tek rezultat kad ne zasluzite :)

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Wednesday, 23.10.2019
11:35

Koliko su mali klub trenutno pokazuje koliko su srecni zbog veoma malo vazne utakmice, protiv tima koji nije u top 40 u Evropi. Kakva crna Lokomotiva, Zvezda razbije Fener bez rezultatske neizvesnosti i cuti i nastavi dalje, kao sasvim obican dan.

avatar
The_Matrix
Wednesday, 23.10.2019
12:13

Kada je Partizan dobijao te ekipe tvoj ugaseni tim se mucio protiv Dinamika 🤣🤣🤣🤣. Nije mu bilo spasa pa je drzava iz revolta ulozila 200 miliona u ovaj novoformirani klub KKReflexZeleznikOKKBeogradFMPCrvenaZvezdaDiva.... Tuzno je sto si svoju buducnost i svoj zivot spreman da pustis niz vodu zbog ove plastike. Mozda nekada na vlast dodju posteni ljudi koji ce postupiti po zakonu pa kada krenu hapsiti lopove koji vode FK Crvena Zvezda i ove sto vode ocaj plasticni i izmisljeni KKCrvena Zvezda. Tada ces videti u stvari da tvog i pravog kosarkaskog kluba nema. Da su vas pojedinci zbog sake eura naterali da pustite svoj klub niz vodu, a navijate za FMP. Za sebe kazete stub srbstva, a podrzavate coveka koji je pokrao narod Kosova i podrzavate onog koji je ugasio OFK Beograd jer ga je opljackao do te mere da mu nije bilo spasa. Coveka koji je lice sa poternice. Vi kao stub srbstva ste glavni razlog sto Srbija izumire, sto ce Srbija da nestane....zapamtite to!

avatar
Душан Терић
Wednesday, 23.10.2019
12:36

To ce vam biti najveci uspeh ove sezone. Sto ste dobili fener koji je osakacen povredama. A ko je taj partizan videcete nadam se vec u prvom derbiju. DaI se prisetis malo

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 23.10.2019
11:25

Rusi, Italijani, kao i ostatak evrope pisu o atmosferi u Pioniru, ali ne Djordi Bartomeu tezi da izjednaci "krem" evropske kosarke sa NBA sto se tice publike i atmosfere.
Djordi, Djordi jos jednom smo te ponizili. Na tvom terenu.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Wednesday, 23.10.2019
13:22

Istu, ako ne i bolju atmosferu, prave i navijaci Panata, Olija, Efesa, Fenera, Barse, Milana, Zvezde, plus ih bude vise, u lepse uredjenim dvoranama, sa daleko boljim igracima i igrom,

Ukoliko mislis da ste nesto bitno u istoriji Evrolige, evo par potpuno zapostavljenih klubova, sa DALEKO vecom i istorijom i ucinkom u istom takmicenju.
1. Varese, 5x osvajac EL, 5x izgubio finala
2. Rigas, 3x osvajac EL, 1x izgubio finale
3. Split, 3x osvajac EL i to 3x zaredom, 1x izgubio finale
4. Cantu, 2x osvajac EL
5. Cibona, 2x osvajac EL
6. Dinamo Tbilisi, 1x osvajac EL, 1x izgubio finale
7. Huventud, 1x osvajac EL, 1x izgubio finale

Ukoliko mislis zbog nekih igraca "poniklih" u vasem klubu, Toni Kukoc je sigurno veci i uspesniji igrac od bilo kod kojeg je KKP iznedrio.

Tako DA, kada se gore navedenim timovima ucini da kao zaista veliki klubovi ucestvuju u takmicenju koje su redovno osvajali, onda se moze krenuti sa pricom, da se to dozvoli klubu, koji je jednom osvojio i to mu je jedini kosarkaski uspeh.