Partizan - Džikićevo izvinjenje, Čanak najavio najviše ciljeve, ali opet ima kadrovskih problema

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.04.2017.
15:16
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Treneri klubova učesnika predstojeće Mozzart Superlige prisustvovali su danas zajedničkoj konferenciji za medije, najavljujući početak ovog takmičenja.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Među njima nije bilo trenera Partizana Aleksandra Džikića, koji se izvinio zbog sprečenosti da prisustvuje ovom događaju, a umesto njega pojavio se pomoćni trener crno-belih Nenad Čanak.

On je naglasio da Partizan uvek ima obavezu da stremi najvišim ciljevima, pa izuzetka neće biti ni ovog puta.

"Koliko je to realno u ovom trenutku, s obzirom na konkurenciju, videćemo krajem juna. Neobična situacija, počinje nova liga, neke ekipe su odigrale pozamašan broj utakmica, pre svega Zvezda mi i Mega, ali šta je tu je. Partizan ima najveće ambicije, znamo i kvalitet rivala, kažem, videćemo krajem juna šta će biti'', izjavio je Čanak.

Poput Crvene zvezde mts, ni Partizan nije bez kadrovskih problema pred početak domaćeg šampionata.

"Luković je van stroja, videćemo na koliko. Ima problem sa stopalom. Ima još sitnih povreda koje su karakteristične za ovaj deo sezone ali ništa ozbiljno", naglasio je Čanak.

U prvom kolu Partizan će sutra od 20 časova dočekati ekipu Vršca.

"Favoriti smo, igramo kod kuće protiv ekipe koju nećemo potceniti. Spremamo se najozbiljnije, imali smo i vremena da tretiramo protivnika kao da je najveći mogući rival i nadam se da ćemo pobedom otvoriti Superligu". - zaključio je Čanak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr_znate_koji
Thursday, 20.04.2017
19:37

Najavili najvise ciljeve u KLS 😀

avatar
Thursday, 20.04.2017
19:11

-Ko ih je terao da se hrane sa strane...Who drugged Markus Wilijams fazon, tako oni razmisljaju....zanimljivo je da su svi u tom oboru zaigrali jos bolje nakon toga...

avatar
Thursday, 20.04.2017
15:23

Who poisoned our guys?

avatar
Thursday, 20.04.2017
15:18

Ako me budete poslusali, necemo imati ni jednu jedinu peticu posle ovoga:)

avatar
Ponos Srbije
Thursday, 20.04.2017
15:45

Tebe ce slusati 😂😂😂

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 20.04.2017
18:47

Bolje uzivajte u ovome sto sada imate, sledece sezone nece biti ovakvog razbacivanja novca, niti cete imati svu sponzorsku podrsku kao i sada, mogucnost zatvaranja rostera jos preko leta, dovodjenje stranaca i reprezentativaca, sastavljanje tima po 3 igraca na svakoj poziciji....isticu vam neki ugovori odredjenih sponzora koje vam drzava dala. Bice to sezona stezanja kaisa, morate tako...

avatar
Dado35
Thursday, 20.04.2017
17:07

Leonardo 😂😂😂

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 20.04.2017
16:49

Ko ih je terao da se hrane sa strane...Who drugged Markus Wilijams fazon, tako oni razmisljaju....zanimljivo je da su svi u tom oboru zaigrali jos bolje nakon toga...Pre degustacije u Nisu su totalno razmontirani bili protiv Cedevite, a nakon kupa su bili ravnopravni sa solidnim Vitaminima, koje smo mi pregazili kao od sale...

avatar
Thursday, 20.04.2017
16:47

AKO me budu poslusali, ne ocekujem ja to.