Partizan još ''zelen'' za Evrokup!

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.10.2014.
20:16
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana startovali ubedljivim porazom u Evrokupu, protiv domaćeg Lijetuvos Ritasa u Viljnusu.

szolnokiolaj.hu
szolnokiolaj.hu

Povezane vesti

U poslednjoj utakmici prvog kola Grupe E Evrokupa, šampion Srbije ubedljivo je poražen u Viljnusu od dopmaćeg Lijetuvos Ritasa, rezultatom 92-65.

Domaći tim je imao prednost čitavim tokom meča, još uvek nekompletni i neuigrani Partizan ni u prvoj četvrtini nije uspeo da im parira, pogotovo u odbrani, jer je domaćin vrlo lako dolazio do poena.

Čak 30 poena primili su crno-beli u prvih deset minuta, uz to su imali i veliki broj izugubljenih lopti u napadu, pa je 30-21 posle prve četvrtine bilo i podnošljivo.

Međutim, druga četvrtina nije ništa promenila, znatno iskusnija ekipa Lijetuvosa je nastavila da uvećava prednost, pa se na poluvreme otišlo rezultatom 47-29.

Partizan u svojim redovima nije imao nijednog raspoloženog igrača, koji bi mogao da pokrene ekipu ka eventualnom preokretu, jedino što su koliko-toliko uspeli, jeste serija 8-0 u trećoj četvrtini, kada su od 61-40 stigli do 61-48.

Ali, to je bilo sve od ekipe Duška Vujoševića večeras, do kraja kao da su se predali, pa je posle 40 minuta igre na semaforu ostalo

U pobedničkoj ekipi najefikasniji je bio Lesli Travis sa 18 poena, koliko je upisao i Lukauskis, a u Partizanu jedini ''dvocifreni'' Gagić i Milutinov sa po 12 poena.

Grupa E, prvo kolo:

Volgograd - Asesoft 75-81
Banvit - Hapoel 80-76
Lijetuvos Ritas - Partizan 92-65.







Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke