Partizan protiv Monaka, kakva ponuda u specijalu AdmiralBeta, može kvota 15?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 05.01.2023.
11:58
Izvor: Sportske.net

Zaista sjajan izbor...

Povezane vesti

Čeka nas bogat košarkaški dan u Evroligi, kao i obično najbolja ponuda u AdmiralBetu, ne samo kada su utakmice u pitanju, već i vaši omiljeni specijali.

Ali, prvo da krenemo sa popularnom igrom, košarkaši koji bi mogli da postignu 25+ poena u večerašnjim mečevima.

Na listi AdmiralBeta najmanju kvotu ima Bejkon iz Panatinaikosa, Radonjićev tim igra protiv Bajerna u Minhenu, Amerikanac daje više od 21 poen po meču u proseku ove sezone u Evroligi, kvota je 3.50.

Iza njega su Kinan Evans, odlični Žalgirisov Amerikanac koji postiže blizu 17 poena. Litvanci igraju protiv Fenera, bivši bek Makabija (sećate se da je nastupao i za Igokeu) će biti glavna uzdanica "Zelenih" koji imaju polovičan učinak 8-8. 

Ko bi iz Fenera mogao do 25+ poena? Na Gudurića je kvota 20, dok je Skoti Vilbekin na 12, postiže u proseku nešto manje od 13 koševa po meču.

Navijači Partizana se nadaju da neće proraditi Majk Džejms, Zvezda Monaka postiže oko 17 koševa po meču, dok je iz Partizana sa kvotom 12, najbolja opklada za 25+ Panter, Egzum je na 15.

Uostalom, čitavu ponudu možete videti OVDE.

Što se tiče večerašnjeg spektakla u Areni, popularna će bitiopklada da Panter, Egzum i Ledej daju 50+ poena, kvota je 15. Inače u proseku, američko-australijska kombinacija daje oko 40 poena po meču, pa nije nerealno da na atraktivnu kvotu probiju granicu. To je i naš predlog za večeras. 

Heroj "Grobara" Matijas Lesor opet je u ponudi, protiv Bajerna se isplatio, sada je dabl-dabl 15+ poena, 12+ skokova, na kvotu 10, ponovo šansa za profit za one koji se klade na jednog od najboljih igrača ovogodišnje Evrolige. 

Ako Dante Egzum koji je u strašnoj formi, da 20+ poena i bude imao 5+ asistencija, kvota je 15.

Naravno u standarnoj ponudi su i POENI IGRAČA ne samo iz Evrolige, već i AdmiralBet ABA lige i ostalih takmičenja.

Za svakoga ponešto, ako niste, otvorite nalog u AdmiralBet, uzmite i bonus dobrodošlice OVDE od 2000 dinara i srećno!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak