Partizan put Madrida kreće sa 13 igrača: "Igrao Kampaco ili ne, nije velika razlika..."

Autor: Nemanja Janošev
sreda 09.10.2024.
15:10
Izvor: Sportske.net

Partizan sutra protiv Reala od 20.45 sati.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović kazao je da se mnogo toga zna o njihovom narednom protivniku u Evroligi - Real Madridu.

Crno-beli su danas odradili trening u Maloj areni i potom ih čeka put u Madrid gde će sutra odigrati meč protiv Reala.

"Znamo šta je Real i koliko je to dobar tim. Spremali smo se i želimo da odigramo najbolju moguću utakmicu u ovom trenutku. Svesni smo njihovog kvaliteta. Mi smo takođe svesni svih naših kvaliteta. Razgovarali smo sa igračima, odradili smo tri dobra treninga i pripremu za tu utakmicu, da probamo da igramo na način na koji smo igrali poslednji meč, čak i ovaj koji smo izgubili u Vitoriji. Potrebno je da budemo skoncentrisani svih 40 minuta, to je ono što je falilo na toj utakmici", rekao je Obradović novinarima.

Real Madrid će na sutrašnjoj utakmici biti protiv biti bez Fakunda Kampaca koji je suspendovan na jedan meč zbog nasrtaja na sudiju.

"Kampaco je igrač koji izuetno utiče na tim. Oni imaju takav roster da praktično svi ostali igrači su sposobni da preuzmu njegovu ulogu. Izuzetan kvalitet i nemam mnogo toga da kažem. Oni su ekipa koja uvek ima najviše ambicije. Igrao Kampaco ili ne, nije velika razlika iako se svakako radi o velikom igraču. Što se tiče Marija Hezonje, njegove kvalitete znamo. Jedan je od najboljih šutera u evropskoj košarci u ovom trenutku".

Brendon Dejvis će uprkos povredi prsta koji je i dalje imobilisan biti deo ekspedicije Partizana.

"Sve je isto, nepromenjeno. Ovde će ostati Ajzea Majk i mali Dimitrijević. Idemo na put sa 13 igrača", završio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke