Partizan - Šta se desilo sa Mekaduom?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.02.2020.
09:21
Izvor: Sportske.net

Umesto njegovog velikog doprinosa, Partizan sinoć praktično ostao sa još jednim igračem manje.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća, trener Partizana Andrea Trinkijeri nije mogao da računa na povređene Nemanju Gordića i Redžija Redinga, pod upitnikom je bio i Stefan Birčević posle četvrtfinalnog meča sa Borcem, ali on se oporavio i pomogao je svojim saigračima u ključnim utakmicama protiv FMP-a i Crvene zvezde.

Ono što je tokom sinoćnjeg finala protiv Crvene zvezde bilo upadljivo jeste i da se Trinkijeri iznenada odrekao usluga i Džejmsa Mekadua.

Amerikanac je tokom prvog poluvremena ušao sa klupe, na terenu je proveo samo jedan minut i za to vreme upisao jedan skok, ali je i svojim greškama upropastio dva obećavajuća napada crno-belih, koji su tada propustili priliku da uvećaju svoju rezultatsku prednost.

Očigledno, trener mu ove greške nije oprostio, pa Mekadua do kraja meča, a igralo se i dodatnih pet minuta, nismo više videli u igri, iako je veći broj igrača bio opterećen sa po četiri lične greške u drugom poluvremenu.

Trinkijeri se do kraja oslonio na svoje preostale adute i to mu se na kraju isplatilo, pa je Partizan posle velikog preokreta osvojio ''Žućkovu levicu''.
-
Baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Monday, 17.02.2020
17:07

Iskreno ne znam sto ga je dovodio ako ne igra. Promasili smo kako stoje stvari sa 3 stranca plus se cetvrti povredio posle par meseci. Mnogo je.

avatar
2012/2013-2019/2020
Monday, 17.02.2020
10:46

Otisao je da kaki.