Partizanov imperativ protiv Albe, LeDej ključ, kvota AdmiralBeta 15!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 02.03.2023.
13:08
Izvor: Sportske.net

Naravno tu je i 50+, videćemo ko će iskočiti protiv Berlinaca?

Povezane vesti

Partizan večeras traži šansu da se dodatno približi top 8, u Beograd opet stiže Alba koja je iznenadila Zvezdu prošle nedelje u "Pioniru". Crno-beli žele da uče na greškama večitog rivala, ovo je dovoljna opomena, tim pre što Berlinci igraju mnogo bolje od kada nemaju šanse za plej-of, potpuno su rasterećeni.

AdmiralBet je pripremio vaš omiljeni SPECIJAL, Lesor, Ledej i Egzum kvota je 16.00, a ako mislite da će Panter biti ključ, na kapitena crno-belih za 20+ poena i 5+ asistencija kvota je 13.00.

Panter je dao 25 poena Fenerbahčeu, ali moraće i da asistira, ima 2.2 asistencije u proseku, ali je šest puta prelazio granicu od pet asistencija.

Ako verujete u Zaka LeDeja dabl-dabl plaća 15!

Sjajni košarkaš crno-belih se vratio u formu, dabl-dabl je ostavio protiv Žalgirisa, Panatinaikosa i Baskonije. Kada ga krene nezaustavljiv je, ima oko 11 poena u proseku i 5.6 skokova. Bude li poboljšao učinak pod košem u uhvaćenim loptama, ova opklada deluje realno, a ponovimo, kvota je fantastična!

Meč u "Areni" počinje u 21 čas, naravno osim SPECIJALA, uvek su atraktivni POENI IGRAČA, tim pre što ako odigrate petorku, čeka vas bonus od 10%.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak