Pavloviću, odluči se! Nećeš bogatstvo, dođi u Partizan!

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.11.2014.
13:24
Izvor: Sportske.net

Prema najnovijim informacijama, Saša Pavlović odbio još jednu unosnu ponudu, ovog puta iz Turske!

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Doskorašnji košarkaš Partizana Saša Pavlović, koji je prošle sezone svojim partijama oduševljavao navijače crno-belih, nikako da se odluči gde želi da nastavi karijeru.

Podsetimo, letos se pominjala mogućnost da, poput Miroslava Raduljice, karijeru nastavi u Kini, uz unosan ugovor, ali dogovor nije postignut, pa je tokom ove jeseni, sjajni košarkaš, umesto na košarkaškim terenima, često viđan na pecanju u rodnom Baru.

Za to vreme, košarkaši Partizana su mu upućivali javne pozive da se vrati u Partizan, kad već nije potpisao neki unosniji ugovor. Isto su učinili i košatrkaši Partizana posle pobede nad Asesoftom, a Edo Murić je po ko zna koji put potvrdio da će mu ustupiti ''crno-belu osmicu''.

Međutim, Saša Pavlović se i dalje ne oglašava, niti donosi neku konkretnu odluku iako je maltene, polovina sezone veoma blizu.

S tim u vezi, danas se pojavila još jedna informacija. Naime, poznati košarkaški portal ''Sportando'', objavio je, pozivajući se na svoje izvore, da je turski Galatasaraj ponudio Pavloviću ugovor vredan pola miliona, ali da je Pavlović i to navodno odbio!

Pa, ako je već tako, ako ni ova evroligaška ponuda nije zadovoljila Pavlovića, onda je valjda krajnje vreme da prihvati pozive iz Humske i da sa Partizanom krene u osvajanje novih trofeja.

Ili da, ako ima neke druge planove, to i jasno kaže. U svakom slučaju, šteta je da košarkaš njegovih kvaliteta u sred sezone bude bez posla...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Thursday, 20.11.2014
02:18

Iskreno vise ne mogu da shvatim ovo sa Pavlovicem. Prvo sam mislio da ako ne dobije unosnu ponudu od drugog kluba da ce doci u Partizan ali onda je dobio, i to ne mislim na ovu Galatinu jer se klub raspada vec na ponudu iz KIne, ali je on to odbio ali nije ni dosao u Partizan. pa sam onda mislio da covek hoce malo da oduva i odmori od kosarke, ali sto je mnogo mnogo je a jedine informacije su da postoje sanse da se vrati, a on se prakticno ne oglasava. Palo mi je na pamet i da ceka da se Partizan malo pojaca pa da dodje, Partizan dovede Macvana i on nista a ako ceka tog pleja onda bolje da dodje sledece sezone jer ko zna kad ce i da li ce plej doci a Partizanu je Pavlovic potreban i sto se vise on necka Partizan je u losijoj situaciji...

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Wednesday, 19.11.2014
19:35

vraca se sto posto provereno

avatar
Pontus
Thursday, 20.11.2014
04:09

Je l' isto tako 100% provereno kao neki dan kada je bilo 100% da u nedelju potpisuje, tj. pre cetiri dana?

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Tuesday, 25.11.2014
17:10

ma lupam svaki dan kao dolazi pa nista

avatar
mileta
Wednesday, 19.11.2014
17:00

Ovako,ako misli da dolazi onda treba vec jednom da potpise.Ako ne bude u utakmici sa Cibonom,onda ne treba ni da dolazi.Sa druge strane uprava verovatno ne moze da mu obezbedi neke najminimalnije uslove i tu je stvar zapela.
Moje neko misljenje je da treba konacno da izadje u javnost i kaze sta je odlucio i ako je nesto zapelo a verujem da jeste neka objasni.Ovo drzanje navijaca u neizvesnosti mi vec po malo ide na zivce.
Kolika god da je kosarskaska velicina i koliko god da je zaduzio Partizan prosle sezone opet nema pravo da se igra sa nervima navijaca.
Ne kazem nije duzan da igra kod nas za dzaba,ali neka se vec jednom izjasni.
Ponavljam ako ne bude u subotu u sastavu Partizana ne mora uopste ni da dolazi.Za sesto ili sedmo mesto na tabeli nisu potrebni ni on ni plej.

avatar
Golden_boy24
Wednesday, 19.11.2014
18:31

Zapelo je jer je trazio od uprave da ne finasira sam sebe ( a i druge igrace kao prosle god ) vec da mu obezbede minimalac al da ga prima redovno

avatar
moshapet
Wednesday, 19.11.2014
22:33

Toliko komentara nabijenih negativnom energijom protiv Partizana me konačno dovodi u sumnju da si navijač Partizana. Bez ljutnje molim, ali svojim dosadašnjim komentarima si bliži delijama nego navijačima Partizana. Ne tražim nikakav odgovor, ovo je zaključak izveden iz tvojih reči o Partizanu u poslednjih godinu dana. Pozdrav.

avatar
mileta
Wednesday, 19.11.2014
20:06

Ja sam o tome vec pisao pre par dana.Covek je potpuno u pravu,ali kad vec bedna uprava cuti o tome gde je zapelo neka onda on lepo kaze navijacima sve ovo.Mislim da toliko moze.Savremeno je doba telefon u ruke,napise jednu recenicu na twiteru i mi navijaci nema sta da se ljutimo.Vise cemo se ljutiti ako on cuti.Od uprave smo na to svakako navikli,ali od njega nismo.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Wednesday, 19.11.2014
15:42

ПАВЛОВИЋ САША - УЗДАНИЦА НАША!

avatar
Forza Napoli
Wednesday, 19.11.2014
15:12

Pa on je covek od reci.Kad je dolazio rekao je da osim Partizana nece igrati ni za jedan drugi evropski klub.Vratice se on,ja ne sumnjam.To je ljubav prema klubu,neke stvari pare ne mogu da kupe!!!

avatar
Povratak kralja BAN2
Wednesday, 19.11.2014
14:50

Isto kao što je šteta da igrač kvaliteta Pavlovića bude bez kluba u sred sezone je šteta da klub kao što je Partizan koji je jedan od najvećih u Evropi nema adekvatne sponzore već svake godine mora da krpi tim dok neki drugi kojima su namešteni sponzori preko političkih veza plivaju u parama.

avatar
Wednesday, 19.11.2014
14:33

Ajde Sale,ajdee,cekaju te braca!!!

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 19.11.2014
14:28

Oni to poceli da nude kao Zvezda u fudbalu do prosle sezone, na "dodjem ti" :D :D. . Mogu da mu ponude i milion nije lud covek da potpisuje kad zna da ih videti nece :D. . Salu na stranu, mislim da ce se vratiti u Partizan, za Evropu je kasno, ali za ABA ligu nije. .