Pecarski već pronašao novi klub i igraće sa Gagićem

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 23.08.2019.
21:28
Izvor: Sportske.net

Košarkaš koji je do danas bio član Partizana po svemu sudeći ima novi klub.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Marko Pecarski je, na iznenađenje svih, zatražio raskid ugovora sa Partizanom, nakon čega je i dobio crno-bele pred Arbitražnim sudom.

Nije bio zadovoljan statusom u klubu nakon dovedenih pojačanja, pa će svoju sreću tražiti, po svemu sudeći, u Grčkoj.

"Gazeta" iz Grčke piše da je Marko Pecarski, jedan od najtalentovanijih evropskih košarkaša u ovom trenutku, nadomak Arisa.

Očigledno da je Aris spreman da mu ponudi minute koje on želi, a u narednim danima bismo mogli i da saznamo da li će definitivno visoki igrač potpisati ugovor sa Grcima.

Nije to sve.

Isti izvor navodi da je Đorđe Gagić, doskorašnji centar Partizana, takođe nadomak potpisivanja ugovora sa ovim grčkim klubom iz Soluna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Saturday, 24.08.2019
11:03

Sa ovim odlascima ste se toliko pojacali da to cak ni dolazak Bircevice nece da poremeti mnogo. Na ovu dvojicu jos i ona sirovina od Jankovica. Prosto zavidim za ovako uspesno rotasiljanje balasta. Jes da ste finansijski osteceni strasno, ovaj mali je placen 100k plus plata 120k, Jankovic je u Zvezdi zaradjivao 180k a toliko se otimao da dodje kod vas da samo moze da se zamisli velicina cifre, Gagic je uvek pretplacen ma koliko da je dobijao. Mada to vama i nije mnogo bitno, ce limar da otkuca par brojeva i eto novca. Mora, opozicija je to, aparthejd, avangarda...

avatar
Obican gradjanin
Friday, 23.08.2019
23:26

Bravo za Partizan, prosto sjajno...

avatar
Igors Stepanovs
Friday, 23.08.2019
22:50

Uzor mladih-Djordje Gagic.