Peh za BiH - Teletović odustao od Eurobasketa!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.07.2015.
10:45
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Finiks Sansa Mirza Teletović doneo je u četvrtak odluku da ne nastupi na predstojećem Evropskom prvenstvu što će biti veliki udarac za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

BETA/AP Photo/Andrew A. Nelles
BETA/AP Photo/Andrew A. Nelles

Povezane vesti

Doskorašnji član Bruklin Netsa Mirza Teletović (29) saopštio je u četvrtak svoju odluku koja se tiče nastupa na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine razočarao je ljubitelje košarke u zemlji naših zapadnih suseda pošto je doneo odluku da ne nastupi za nacionalni tim na Eurobasketu.

"Moja želja da nastupam za reprezentaciju nikada nije bila sporna ali sada su okolnosti drugačije. Verujem da ću narednog leta ponovo biti deo nacionalnog tima" rekao je Teletović.

Krilni centar Finiks Sansa imao je zdravstvenih problema tokom prethodnih nekoliko meseci zbog čega je morao da odustane od igranja za nacionalni tim iako je imao veliku želju da pomogne svojoj reprezentaciji na Evropskom prvenstvu.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine igraće u grupi "A" sa selekcijama Rusije, Francuske, Finske, Poljske i Izraela na predstojećem Eurobasketu koji počinje 5. septembra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
el presidente
Thursday, 23.07.2015
13:34

Poslati mladje i perspektivnije igrače kao buza vrabac atic glogovac da se uče i skupljaju iskustvo jer ovo ljeto neće igrati ni nurkic i djedovic a ne poluigrace tipa pasalic persic sutalo i slicni