Pešiću stiže posebno priznanje!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 16.09.2024.
15:20
Izvor: Sportske.net

Sada već bivši selektor dobija prestižnu zahvalnicu.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Udruženje košarkaških trenera Srbije (UKTS) će na poseban način želeti da se zahvali dosadašnjem selektoru reprezentacije naše zemlje Svetislavu Pešiću za doprinos srpskoj košarci.

Svetislavu Pešiću koji je u poslednjih godinu dana osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Manili i bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu biće uručena Specijalna nagrada UKTS za izuzetna dostignuća u trenerskoj karijeri.

Svemu će prethoditi predavanje koje će Pešić održati na temu "Trenerski izazovi, prepreke i odluke u procesu do cilja", a događaj će se upriličiti u hali "Master" u Zemunu 21. septembra s početkom od 12.00 sati.

"Pešić je već dobitnik najvišeg priznanja koje dodeljuje naše trenersko udruženje - Nagrade za životno delo, ali smo imali potrebu da mu dodelimo i ovu novu nagradu i tako izrazimo posebnu zahvalnost za sve što je uradio za naš sport. Ovo priznanje je zaista jedinstveno i puno simbolike i ističe najnovije Pešićeve uspehe", istakao je generalni sekretar UKTS Strahinja Vasiljević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke