Petorka koju sanjaju Voriorsi, ovi će se prošetati do titule?

Autor: Stefan Matić
nedelja 15.11.2020.
12:20
Izvor: Sportske.net

Dinastija dobija nova pojačanja.

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Hjuston Rokets je u problemu pred početak nove sezone.

Jasno je da će jedan od dvojca Harden-Vestbruk morati da napusti Teksas. Dva All Star igrača nemaju najbolju komunikaciju, ipak izvesnije da će Rasel koji je u Hjustonu tek godinu dana tražiti trejd.

Postoji pregršt klubova koji bi hteli Vestbruka da vide u svom timu, pominju se Kliperski, Niksli, Golden Stejt, a čaki Lejkersi. Ipak, za sada, pol-poziciju za njegov angažman imaju Stiv Ker i ekipa.

Ipak da bi došao u Golden Stejt, nekadašnji šampioni će morati da se oproste od Viginsa, a moguće i Lunija. Sada Hjustonu i Golden Stejtu treba treći klub koji bi kompletirao trougao trejda, to bi mogli biti Pistonsi zbog Grifina ili Kavalirsi za Lava, videćemo sa kim je raspoložen Harden da igra.

Harden Vestbruk

Tako da ukoliko dođe do pomenutih trejdova GSW bi imao opaku petorku sa Vestbrukom, Karijem, Tompsonom, Grinom i jednom od cenatara za drafta - Vajzmen ili Okongvu. Sa ovim 'peticama' nema sumnje da bi bili ponovo jedan od timova koji konkurišu za prsten.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Sunday, 15.11.2020
14:04

Veze sa mozgom nema da Voriorsi dovode Vestbruka. Sta ce im? Imaju kud i kamo kvalitetnijeg igraca na 1 od Vestbruka. Ako ga dovedu onda su budale.