Pobeda se piše - Partizan izbegao blamažu...

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 02.05.2019.
20:44
Izvor: Sportske.net

Partizan se uozbiljio, odbrana u drugom poluvremenu je bila ključ uspeha protiv neugodnog Tamiša.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Ekipa Partizana je stigla i do druge pobede u Grupi B Super lige Srbije pošto je večeras savladala Tamiš sa 84:80.

Videlo se odmah da će Partizan imati težak posao protiv neugodne ekipe iz Pančeva, trojkama su gosti mučili crno-bele tokom prvog poluvremena.

Ivan Smiljanić je ređao trojke, Trinkijerijevim mukama nije bilo kraja i kada god bi se Partizan približio gostima, Tamiš bi ubacio novu trojku.

Preko Zagorca je Partizan stigao do prednosti, imao je krilni igrač nekoliko dobrih poteza sredinom druge četvrtine i činilo se da je samo pitanje trenutka kada će gosti krenuti da promašuju, a Partizan da dođe do prednosti.

Poluvreme je završeno prednošću gostiju, ali se onda Trinkijeri iznervirao i postavio je daleko jaču odbranu na najjače igrače Tamiša koji više nisu imali rešenja u napadu.

Partizan je prešao u prednost, ubrzo je Pušica doneo trojkom šest poena prednosti, ubrzo je bilo i deset... I onda novi napadi Tamiša, kada smo mislili da su definitivno izgubili, vratili su se i spustili na samo 2 poena razlike na ulasku u poslednji minut. Jaramaz je sa linije za slobodna bacanja vratio Partizan na bezbednu udaljenost, isto je uradio Pejdž za pobedu.

Pecarski najbolji u Partizanu sa 16 poena, Nikola Janković je dodao 14. Na drugoj strani Mitrović 20, Ilkić 15.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke