Počinje plej-of, Topić traži podršku ''delija''

Autor: Beta Beta
nedelja 20.05.2018.
16:35
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Milenko Topić rekao je danas da njegova ekipa želi na pravi način da uđe u završnicu Superlige Srbije i uhvati pobednički ritam u četvrtfinalnim duelima plej-ofa sa Vršcem.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Košarkaši Zvezde igraju u ponedeljak od 18 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" protiv Vršca, prvu četvrtfinalnu utakmicu plej-ofa Superlige Srbije. Ulaz u dvoranu je besplatan.

"Svaka ekipa koja je uspela da se plasira u samu završnicu i eliminacionu fazu zaslužuje svaki respekt. Vršac je pretrpeo mnogo igračkih promena tokom sezone, ali je uspeo da ostvari uspeh. Mi, sa druge strane, želimo da uđemo u samu završnicu na pravi način, i uhvatimo pobednički ritam. Pozivam naše navijače da nas podrže pred najvažnije borbe i budu uz nas", rekao je Topić za sajt kluba.

U ligaškom delu takmičenja Zvezda je zauzela prvo mesto u Grupi A, dok je Vršac bio četvrti u Grupi B.

"Dolaze maksimalno rasterećeni u Beograd, a posebno me raduju dobre igre Stefana Đorđevića i Stefana Momirova, dvojice momaka koji su prošli sve selekcije Crvene zvezde i očigledno napravili pravi potez odlaskom u Vršac, gde su skupljali i iskustvo i minute, sa kojima su došle i dobre igre", dodao je Topić.

Osim Nemanje Dangubića, za koga je već najavljeno da se neće vraćati do kraja sezone, ostali igrači Zvezde biće na raspolaganju treneru.

Druga utakmica u četvrtfinalnoj seriji, koja se igra na dve pobede, na programu je 23. maja od 21 sat u dvorani "Milenijum" u Vršcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke