Pogledajte šta je LeBron poručio D-Rouzu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.02.2015.
19:39
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih košarkaša današnjice LeBron Džejms oglasio se povodom novih problema koje Derik Rouz ima sa povredom kolena.

Beta/AP Photo/Carlos Osorio
Beta/AP Photo/Carlos Osorio

Povezane vesti

Košarkaš Čikago Bulsa Derik Rouz nastavlja bitku sa povredama a pitanje je da li će posle svega što mu se događalo u prethodne dve godine ikada uspeti da se vrati u formu koja ga je karakterisala pre nego što su problemi počeli da se nižu jedan za drugim.

Sjajni plejmejker ponovo je podvrgnut operaciji meniskusa a povratak na parket mogao bi da usledi tek na početku naredne sezone.

Kada se uzme u obzir da je Rouz više "bolovao" nego igrao u prethodnih godinu i po dana jasno je da se karijera ovog sjajnog igrača dovodi u pitanje.

U takvim okolnosti podrška okoline ima veliki značaj a nije mala stvar kada vam jedan od najboljih na svetu pošalje video poruku u kojoj vam daje do znanja da možete da računate na njega.

Prvotimac Klivlenda LeBron Džejms obratio se Deriku Rouzu u video poruci i stavio mu do znanja da ne može da razume kroz šta prolazi i kakva ga psihološka borba čeka, ali da je spreman da pomogne ukoliko ikako može.

Fantastični košarkaš pokazao je svoje ljudske kvalitete na ovaj način a ukoliko vas interesuje šta je sve poručio povređenom Deriku Rouzu video možete pogledati OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sergio Kun Aguero
Wednesday, 25.02.2015
23:03

Svaka ti cast Lebrone. Znas i sam da je Rouz zdrav sta bi radio. Kakva steta za Rouza unistila mu kolena karijeru , a imao je potencijal da bude u drustvu Dzordana,Kobija i ostalih legendi.