Poluvreme - ''Delije'' u neverici zbog sudijskih odluka, ali jedan igrač ih konstantno oduševljava! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.11.2020.
21:36
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde bore se večeras za prvu pobedu u gostima ove sezone u Evroligi.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme u Vilerbanu, ASVEL - Crvena zvezda 38-44.

Ovo je zaostala utakmica četvrtog kola Evrolige i upravo to je razlog što u ekipi Crvene zvezde nema O'Brajanta, njenog najnovijeg pojačanja, jer je registrovan tek posle prvobitnog termina ove utakmice.

Predvođen raspoloženim Frimenom, ASVEL je tokom prve četvrtine bio za nijansu bolji tim i održavao je blagu rezultatsku prednost, ali u drugom kvartalu Zvezda preuzima kontrolu dešavanja na terenu, ekspresnom serijom 8:0, za vođstvo od 24:21.

Čak devetorica njenih igrača su se upisali u strelce tokom prvog poluvremena, ali glavnu ulogu, prema očekivanju, imaju Džordan Lojd i Kori Volden, koji i ovoga puta dobija posebne pohvale na društvenim mrežama od strane Zvezdinih navijača. Lojd je u prvom poluvremenu postigao 14, a Volden devet poena. Kod domaćih, Frimen najefikasniji sa devet poena.

A ono što prilično ljuti Zvezdine pristalice jesu i pojedine sudijske odluke koje su išle u korist ASVEL-a, po njihovom mišljenju.
-
baner
-
- - - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Wednesday, 11.11.2020
22:47

Ovo nije lose, bas pristojno, odbrana je donekle ok, ali, Kuridza nesto izgubio samopouzdanje, dva puta na reketu sa manjim igracem i ne usudjuje se da sutira, mora to da koristi. Inace solidno svi, nego zaista ali zaista zabrinjajavuce je kolikoje Lazic izgubio osecaj za sut, covece on redovno promasuje ceo obruc. Volden , sta da dodam, jak,brz, dobar sut, dobra odbrana, sta da vam kazem, ma uzivancija je gledati ga. Inace, ako su sudije sviral Teriju korake, mogli su jos par puta i njima, ali isto mogli hladno da sude nameran faul Hola na onog njihovog centra! Srecno Zvezdo do pobede , bio bih srecan da dobijemo veceras, eto moja zelja! :-). P.S. Vidim komentare navijaca Partizana da ce nas lako dobiti, samo pitam jel tostvarno misle ili cisto provokacija, jer mozda i dobiju neku ali lako nikako!