Poluvreme - Dobar Partizan, evo i Vukčevića!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 09.02.2022.
21:18
Izvor: Sportske.net

Zaigrao je mladi košarkaš već u prvoj četvrtini.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena meča u dvorani "Aleksandar Nikolić" ekipa Partizana vodi protiv Andore sa 45:35.

Partizan je ovaj meč počeo bez Alena Smailagića koji je povređen, a poene u prvih par minuta je na sebe preuzeo Kevin Panter. On je rešavao situacije koje su mu vrlo dobro poznate i stavio je do znanja protivniku da će danas biti glavna pretnja. 

Imali su crno-beli prednost od oko 5 poena tokom čitave prve deonice, Ledej je takođe bio veoma raspoložen, a gromoglasni aplauz je dobio i Tristan Vukčević koji je ušao u igru krajem deonice. 

Početkom druge deonice je poentirao Vukčević, crno-beli su imali dobar arsenal oružja u napadu, ali je odbrana zahtevala dodatno zatezanje za nastavak utakmice. 

Proradio je i Matijas Lesor, bio je nepogrešiv (4/4 za dva u jednom trenutku), a ono što smo čekali od Partizana jeste bolji šut za tri poena. 

Stigli su izabranici Željka Obradovića i do dvocifrene razlike pred sam kraj poluvremena, pogodio je trojku Uroš Trifunović, ali su i gosti imali kako da uzvrate. 

Dakle, zadovoljavajuće izdanje Partizana, do sada je najefikasniji Lesor sa 10 poena, Panter i Ledej imaju po 8, Trifunović 7, Avramović 6. Klevin Hana ima 10 poena na drugoj strani. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke