Poluvreme - Efes drži lekciju, može li Radonjić nešto da smisli?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 26.01.2021.
17:41
Izvor: Sportske.net

Vođstvo Efesa nakon 20 minuta.

EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Anadolu Efes vodi nakon prvih 20 minuta utakmice protiv Crvene zvezde mts sa 56:35.

Počelo je trojkom Korija Voldena kada je Zvezda povela sa 3:2, ali je to bila i poslednja prednost crveno-belih danas. Usledila je serija Efesa, Zvezda je promašivala otvorene trojke, očas posla je bilo 14:3. 

Malo se trgla Zvezda trojkom Kuridže, potom i Lojda, ali je dominacija Efesa tek usledila, do kraja četvrtine su se ređale trojke u mrežici, 29:13. 

Koševima Lengstona Hola i Dobrića za tri poena Zvezda je stigla do 29:19, ali je Larkin probudio iz kratkog sna ekipu Efesa. Nakon nesportske greške Voldena bilo je 39:32. 

Micić je igrao sjajno u drugoj deonici, Zvezda je uspevala nekako da parira domaćinima, ali je prednost iz prve deonice ostala i čak se malo povećala do kraja poluvremena. 

Larkin ima 15 poena, Micić 13. Na drugoj strani Dobrić 8.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Tuesday, 26.01.2021
17:56

Ko da je ovo nesto novo, pa uvek isto protiv Efesa, pamti li neko bolje, pa oni nas uvek dobili cak i u BG. Ali, ja nemogu da shavtim da bas tolika je razlika u kvalitetu, mi izgledamo ko penzioneri kad gledam kako oni trce, koji je to elan, motivacija, zelja, ovi nasi posebno Kuridza, Davidovac, Noko, Kolom, ma da ne nabrajam nego samo izdvajam Lazica (odbrana), Radanova i Lojda, i to je to! zamislite jos da nam igra Kuzma, a joooj! Ja samo bih teo da s eodmah sad zavrsila tekma na 21 razlike jer se plasim katastrofe, pa mi igramo bez odbrane ljudi 50 i kusur koseva na poluvrmenu, uf uf! Ajde, idemo dalje, srecno dalje, samo molim Boga bez povreda, jer to je zaista i maksimum Radonjinog znanja, zato imam poverenja i nade da cemo bar ABA uzeti jer valjda ima nekog iskustva, za Evropu Radonja zaista nije.