Poluvreme - Kako protiv Dončića? Tviteraši proglasili najveća iznenađenja u Zvezdi!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 30.03.2018.
19:47
Izvor: Sportske.net

Odbrana ponovo nije na nivou.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Prvih 20 minuta u "Pioniru" je prošlo, a Crvena zvezda gubi od Real Madrida sa 39:43.

Fantastičan početak Luke Dončića i Real Madrida, očas posla je bilo 0:10, Crvena zvezda je uhvaćena na spavanju. Dončić je bio nerešiva enigma za odbrambene igrače Crvene zvezde, tek je Ročesti ulazom uspeo da postigne prve poene i da smanji prednost.

Prednost Reala je dodatno smanjena nakon trojke Dobrića, bilo je 16:10, ali je Rejes poenima nakon asistencije Fernandeza uspeo da vrati +10 za Real.

Crvena zvezda je ponovo topila prednost, u poslednjih 5 sekundi su imali 20:24 nakon trojke Feldina, ali je Tompkins na drugoj strani uspeo da pogodi trojku sa 8 metara za 20:27 što je bio konačan rezultat prve četvrtine.

Druga četvrtina je krenula lošim odlukama sudija, dva puta je Crvena zvezda oštećena, ali to nije obeshrabrilo našeg šampiona, naprotiv.

Omić je imao svoju rolu, a nakon poena Dobrića, ekipa Crvene zvezde je prišla na 30:35 nakon čega je i publika podigla navijanje na viši nivo.

Prišla je Zvezda na 33:37 kada je Omić imao zicer, ali je Dončić uspeo da ga izblokira, propala je velika šansa, na drugoj strani je prednost povećana. Zvezda je dobro prošla nakon nesportske lične greške Bjelice, nakon poena Omića sa linije slobodnih bacanja uspela je ponovo da se vrati na -4.

Nakon trojke Ročestija Zvezda stiže do 39:43, što je bio i konačan rezultat ovog poluvremena.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NemanjaViidiic No1
Friday, 30.03.2018
19:48

Pa objavite sad onu vest prazniji pionir itd?sta sad imate da kazete?