Poluvreme - Nestvarni Argentinci pogađaju sve! "Orlovi", vreme je za buđenje! (TVITOVI)

Autor: Ivan Cvetković
utorak 10.09.2019.
13:55
Izvor: Sportske.net

Srbija gubi nakon prvog poluvremena.

EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI
EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Povezane vesti

Selekcija Srbije nakon poluvremena gubi od Argentine 54:49 u četvrtfinalu Mundobasketa.

Nisu "orlovi" dobro ušli u meč, pa su Argentinci odmah na početku stigli do pet, a potom i do osam poena prednosti.

Ponovo se pojavila boljka iz meča sa Španijom kada su naši košarkaši prelako gubili lopte, a sve je to iskoristio Kampaco koji je uz Deka bio najraspoloženiji u prvoj četvrtini.

Sa druge strane odgovorio je sjajni Lučić koji je pored šest poena udario blokadu na minut do kraja četvrtine, pa su Srbi iz kontre stigli i da povedu.

Usledila je tehnička greška argentinskog selektora, ali su "gaučosi" ipak završili prvi period sa vođstvom od 25:23.

Dosta bolji start "orlova" u drugoj četvrtini, proradio je i Bogdanović, ali Argentinci odgovaraju čvrstom igrom i dosta dobrim šutem sa distance. Serijom od 9:0 sredinom druge četvrtine Argentina dolazi ponovo do "plus osam", usledili su "2+1" poeni Jokića.

Ulazak Simonovića promenio je ritam igre "orlova" koji su potom smanjili razliku na pet poena, ali trojkom Garina Argentina ponovo dolazi do velike prednosti.

Usledila je potom nešto bolja igra "orlovima", međutim i pored toga Argentinci maksimalno koriste odličan šut za tri poena (9/15) i završavaju drugu četvrtinu sa prednošću od pet poena.

Najraspoloženiji u redovima Srbije je Jokić sa 14 poena i 7 skokova, dvocifren je i Bogdanović sa 10 poena koliko sa druge strane ima i Garino.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Tuesday, 10.09.2019
16:53

Nije mi jasno kako možemo da izgubimo od Argentine i Španije, a pobedili smo Filipine, Angolu i Borac iz Čačka. Nije realno!!!

avatar
dusko
Tuesday, 10.09.2019
14:52

Neeeeedoooooviiiiiiiić

avatar
Чарапан
Tuesday, 10.09.2019
14:25

Bjelica igra sve vreme, ne zna covek gde se nalazi. Verovao sam Djordjevicu da zna sta radi ali drzati ovako rastelovanog coveka pune 3/4 u igri ne znam evo ne znam stvarno. Jedna srecna trojka i jedno slobodno da sam ja video...

avatar
Dragan Jelena
Tuesday, 10.09.2019
14:16

Tesko je....izgleda smo bez medalje....

avatar
Vidicnemanja
Tuesday, 10.09.2019
14:02

Istrosili se u pripremnim mecevima koji su selektoru bili bitniji od samog prvenstva.I sad su neprepoznatljivi jer nema energije ni brzine u odbrani koja nas je krasila.Ponavlja se prica od pre neku godinu kad smo izgubili od ceha iako smo u grupi tukli sve velesile.Treba ici postepeno u takmicenje a ne na startu biti u formi

avatar
Сале Прерад
Tuesday, 10.09.2019
13:59

Ovo vi srbija dobiva !!! S amerikom ce bude povuchi potezi al ovo dobiva