Poluvreme - Nije samo Zvezda, i Partizan prokockao veliku prednost

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.12.2020.
21:31
Izvor: Sportske.net

Crno-beli žele ne samo revanš Francuzima, nego i što bolju poziciju za ulazak u Top 16 Evrokupa.

Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©
Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Crno-beli večeras igraju meč desetog kola Evrokupa, rival im je francuski Burž, direktan konkurent za treće mesto koji ih je u Beogradu ubedljivo pobedio, ali večeras drugačija slika na terenu.

Posle prvih 20 minuta Partizan vodi sa 41:40.

Rezultatska klackalica trajala je nekih devet minuta, a onda krajem prve i početkom druge četvrtine Partizan prvi put stiče osetniju prednost i dolazi do vođstva od 31:21.

Domaći su, predvođeni Danilom Anđušićem i Alenom Omićem napravili seriju 6:0, činilo se da Partizan neće dozvoliti preokret, ali umalo je do njega došlo, pa je na poluvremenu samo poen prednosti za crno-bele.

Rašon Tomas je sa 10 poena najefikasniji u Partizanu, Jaramaz ga prati sa sedam. Kod domaćih se u drugoj četvrtini probudio i Kanađanin Skrab koji ima sedam poena, a Anđušić je upisao šest.
-
baner
-
- - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Tuesday, 15.12.2020
22:39

Ne znam, ne mogu da komentarisem celo poluvreme jer sam se ukljucio na 41:33 za nas i nasa lopta je bila. Ono sto sam video u sledecih dva minuta mi je zgadilo kosarku za ceo zivot. Neverovatno... Ono kad ne znas ko u petorci gresi vise. Naravno, prednjaci Tomas koji nas bukvalno na svakoj utakmici uvodi u iste probleme, covek u pola minuta uspe na svakoj utakmici da protivnicima napravi deset nula kao od sale. jaramaz zagubi loptu na prodoru u driblingu sam samcit, Miler daje dve lopte njima u ruke, Tomas izbija skok Zagorcu, pa im daje kontru i na kraju sutne trojku i promasi za BUKVALNO dva metra. Ajde bre, to je sramota da se neko takav bavi kosarkom. Krilo koje ne moze obruc da pogodi iz pedeset pokusaja za tri poena. Ja mu ne bih dao platu posle takvih suteva i utakmia, ovo je sramota. I onda se smejemo fudbalerima sto nogom oteraju loptu u aut kad sutnu na gol, ovaj rukom otera loptu u aut a sam na sutu... Teska zajebancija je ovaj Partizan.