Poluvreme - Partizan dugo bez odbrane, a onda je usledilo buđenje, šta ''grobari'' poručuju?

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.10.2019.
20:48
Izvor: Sportske.net

Loše prvo poluvreme ekipe Andree Trinkijerija.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Partizan je odlično započeo takmičenje u Evrokupu ove sezone, pobedio je Veneciju u gostima sa 66:63, ali večeras u ''Štark Areni'' protiv Tofaša stvari na terenu se ne odvijaju onako kako se očekivalo.

Posle prvog poluvremena rezultat je 49:45 u korist turskog tima.

Gosti iz Turske su tokom prvog poluvremena bili znatno bolji tim, konstantno su bili u vođstvu, od samog početka meča kada su poveli sa 4:0 i svoju prednost su lagano uvećavali do ''plus 14'' pred kraj prve četvrtine - 29:15.

Kapiten Partizana Novica Veličković je sa dve trojke nagovestio rezultatski priključak crno-belih početkom drugog kvartala, kada je domaćin smanjio na 31:24, ali potom Trinkijerijev tim ponovo dozvoljava otvorene šuteve protivničkim igračima, što oni obilato koriste i održavaju uglavnom dvocifrenu prednost.

Ipak, na ulasku u finiš prvog poluvremena Partizan je konačno zaigrao čvršće u odbrani, organizovanije u napadu, a posebno se razigrao Rade Zagorac i domai smanjuju na 49:45.

Devin Vilijams sa 13, Tarik Filip sa 12 i ''Di Džej'' Vajt sa 11 poena predvode odličnu ekipu Tofaša. U ekipi Partizana se znatno oseća odsustvo povređenog Rašona Tomasa, a bolji od ostalih kod crno-belih u prvom poluvremenu bio je RadeZagorac sa 12 poena. Prati ga Novica Veličković sa devet.
-
- - -
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke