POLUVREME - Partizan nesnađen u Valensiji, šut za dva poena nerealan

Autor: Sportske Net
četvrtak 19.01.2023.
21:44
Izvor: Sportske.net

Šut za dva poena beogradske ekipe na poluvremenu je 3/10.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Partizana na poluvremenu gube od Valensije rezultatom 37:47 (18:27, 20:19). 

Ovaj meč se igra u okviru 20. kola Evrolige, a Valensija je prilično oslabljena neigranjem nekolicine igrača, a ni novo pojačanje Šenon Evans nije u protokolu.

Partizan je izašao sa petorkom Avramović, Panter, Trifunović, Papapetru i Lesor.

Dobro su crmo-beli otvorili meč, a među igračima najistaknutiji bio je Panter, koji je sa dve trojke napravio razliku.  Međutim nekoliko nesporazuma u napadu i izgubljene lopte koštale su Partizan vodstva, pa je Valensija posle serije 6:2 povela dva minuta pre kraja prve četvrtine. Propuste u odbrani Partizana koristila je Valensija, koja je imala tri otvorena šuta za tri poena i sva tri iskoristila. Posle prvih 10 minuta rezultat je bio 27:18 za domaće.

Odmah po povratku na teren Španci su stigli do dvocifrene prednosti. Odbrana ,,parnog valjka" kao da je zaspala posle prva četiri minuta igre. Egzum je postigao važnu trojku, odigrao dobru odbranu, ali je usledio faul u napadu Lesora. Serijom od 6:0 Partizan je smanjio prednost protivnika na šest poena zaostatka, ali ne zadugo posle trojke Veba. Mnogo je nesporazuma crno-belih kako u napadu tako i u odbrani, ali i šut za dva poena, koji je do sada 3/10. Trifunović je proradio sa dve vezane trojke na kraju prvo dela meča i tako smanjio razliku.

U dosadašnjem delu meča istakli su se kod Valensije Dubljević sa 11 poena, Puerto devet, koliko i Rejdebo.

Partizan vodi Egzum sa osam poena, koliko je imao i Lesor, a prati ih Panter sa sedam. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke