POLUVREME - Partizan zaključao koš, pa onda posustao!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 22.11.2022.
21:36
Izvor: Sportske.net

Drugačija atmosfera u "Blaugrani" je nešto što je ostavilo jak utisak.

Dušan Sandić
Dušan Sandić

Povezane vesti

Gotovo je prvo poluvreme, ekipa Partizana gubi od Barselone rezultatom 39:32.

Fantastična prva četvrtina Partizana na gostovanju Barseloni, igrali su izabranici Željka Obradovića dobro u odbrani što je donelo rezultat. 

Bez izgubljenih lopti u ovoj deonici je nešto što je "hajlajt", ali je nešto slabiji šut iz igre uslovio i razliku od samo 4 poena u korist crno-belih, ako ovo "samo" smemo uopšte da iskoristimo jer Partizan gostuje jednom od najjačih klubova Evrope. 

Kalinić je držao Barsu, bio najefikasniji na startu sa pet poena i jednom trojkom, ali na drugoj strani nekoliko raspoloženih igrača, najviše Egzum i Ledej koji su igrali sa dosta samopouzdanja. 

Imao je Partizan početkom druge deonice i 6 poena razlike, ali je onda  Abrines pogodio trojku, ušlo se u egal, a onda četiri poena Da Silve, pa poeni Šanlija sa linije za slobodna bacanja, a ekipa Željka Obradovića nije pronalazila put do mrežice. Nakon faula Egzuma u napadu, Obradović je dobio tehničku, pa se serija Barselone nastavila, bilo je i 39:30, ali se tek onda probudio Lesor. 

Valja napomenuti i da je večeras u hali veliki broj navijača Partizana koji prave sjajnu atmosferu, dovoljno dobru da i domaći navijači, koji važe za pozorišne, podignu broj decibela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke