POLUVREME - Sjajan meč ukaljan prekidom!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 28.11.2022.
21:26
Izvor: Sportske.net

Sjajan meč!

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Sjajan meč ukaljan jednim prekidom, uglavnom, Crvena zvezda vodi posle prvih 20 minuta sa 49:48. 

Partizan je na startu stekao prednost, Brodžijanski je bio raspoložen u napadu, a čini se da je dobra odbrana crno-belih bila ključ vođstva. Posle Egzumovog fantastičnog zakucavanja je bilo 14:10, a Zvezda je uspevala da smanji zaostatak. 

I onda pred sam kraj prve deonice, Nikola Ivanović je krenuo u prodor i dobio faul u napadu, ali se pritom i povredio, nekoliko sekundi se valjao po podu, a pošto je sudija Javor dosudio loptu za crno-bele, poleteli su predmeti na teren. 

Sve to je prouzrokovalo prekid, sudije su bile u svlačionici sve dok se nisu, prema njihovom mišljenju, stekli uslovi za nastavak utakmice. Ispražnjen je deo tribine, a posle 40 minuta je meč nastavljen i to tako što je preinačena odluka, pa je koš Nikole Ivanovića (koji se nije vratio na parket) priznat. 

Crvena zvezda je upravo tim košem povela, a na kraju poslednje deonice je bilo 20:18. 

Partizan je serijom 7:0 počeo nastavak, ali je Nedović ostavio Zvezdu u dobrom ritmu posle trojke, prethodno je bio ofanzivni skok gde Brodžijanski nije uspeo da zagradi koš. Nekoliko trojki i na jednoj i drugoj strani, Madar je pogodio novu, a na drugoj strani je Mitrović lagano izlazio na kraj sa Slovakom iz redova Partizana. 

Mitrović je pravio ogromne probleme Partizanu, ali i Nedović Egzumu, posle poena reprezentativca Srbije bilo je 37:38, ali je uvek Madar bio taj koji je pogađao trojke kada je to bilo potrebno crno-belima. 

Imao je i Papapetru dobru rolu, ali i Zvezda je uvek imala odgovor, ovoga puta preko Vildoze koji je pogodio trojku. 

Nedović je sa pet uzastopnih poena sveo Zvezdu na samo poen minusa, a onda je Bentil zakucavanjem doneo crveno-belima prednost. 

Nedović ima 15 poena, Vildoza 5 manje, dok u Partizanu 9 ima Madar, po 8 Brodžijanski i Panter. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke