Poluvreme - Štimac ne zna za promašaj, ali ne vredi, ko je najviše naljutio ''delije''? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
petak 10.01.2020.
21:37
Izvor: Sportske.net

Loše Zvezdino poluvreme u Francuskoj.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda je večerašnje gotovanje u Francuskoj dočekala uz dosta samopouzdanja, posle serije pobeda u prethodnim mečevima, ali posle prvog poluvremena Asvel vodi sa 49:30.

Zvezda je od samog početka bila u rezultatskom zaostatku, Asvel je poveo sa 9:0, pa sa 12:1, 16:3, očekivalo se da će tim Dragana Šakote da odgovori, ali nedugo zatim domaćin odlazi i na ''plus 17'' - 22:5!

Tek tada Zvezda počinje da se budi, nošena prepoznatljivom energijom Vladimira Štimca koji tokom prvog poluvremena nije znao za promašaj iz igre (6/6 za dva).

Ipak, nisu crveno-beli uspeli da razliku spuste na jednocifrenu. Asvel je do kraja prve četvrtine upisao 30 poena, bilo je 30:13, a najviše što je Zvezda uspela u drugom kvartalu, to je da priđe na 34:23.

Do odlaska na odmor Asvel je ponovo uvećao prednost i Zvezdu u nastavku očekuje veoma težak zadatak.

Beron je potpuno podbacio, ni Gist se nije upisao, kao ni Davidovac, pa je Štimac ubedljivo najefikasniji u Zvezdi sa 13 poena.

Kod domaćih Adrijan Pejn je upisao 10 poena (2/2 za dva, 2/2 za tri poena).
-
- - - - - - - -
- -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Friday, 10.01.2020
23:03

Boze moj ubise nas Laza!!!!

avatar
Realni Arthur
Friday, 10.01.2020
22:49

Pa valjda i Zvezda moze da ima los dan, sta je tu je, ponekad se desi i ovo, oni pogadjaju sve mi skoro pa nista, niti jednu trojku! Ali, mene nervira malo igra u odbranu, kao da ne postojimo, brate po dva tri skoka imaju u jednom napadu, jos i dobijamo blokade na drugoj strani, inace, nije problem da izgubimo, ali odbranu moramo da igramo bolje! Igramo bez Odza, Perperoglua, D. Browna, Fajea, itd. Ali, Boze moj, nije problem izgubiti, ajmo moja Zvezdo srecno u drugom poluvremenu!
Pozzzz!

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 11.01.2020
00:08

Pobedismo bogami,velika pobeda!!!