Poluvreme - Uzbudljivo u ''Pioniru'', FMP sjajno počeo, Partizan preokrenuo

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.06.2017.
21:55
Izvor: Sportske.net

Bivši ''Pionir'' večeras poluprazan, tek oko dve hiljade gledalaca okupilo se na prvoj polufinalnoj utakmici Partizana i FMP-a. Gosti iz Železnika bolji rival u većem delu prvog poluvremena, ali Partizan u finišu napravio preokret.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Košarkaši Partizana u 20 časova dočekali su ekipu FMP-a, na startu polufinalne serije plej-ofa Mozzart Superlige, a posle prvog poluvremena rezultat je 40-37 u korist crno-belih.

Neposredno pred početak meča, direktor takmičenja Leon Deleon je uručio tri pehara košarkašu Dinamika Marku Čakareviću, koji je obeležio ligaški deo sezone, a tom prilikom navijači Partizana su Deleona ''častili'' uvredama zbog brojnih kazni koje je izricao u proteklom periodu.

Kada je sama utakmica u pitanju, FMP je od samog starta zaigrao hrabro, agresivno u odbrani, iz koje su neretko sledile sjajne kontre koje su realizovali Lazarević, Radanov, Bolden...

Tokom druge deonice, vođstvo FMP-a je dostiglo i 10 poena razlike (32-22), ali je Partizan u finišu prvog poluvremena uspeo da uhvati priključak, a zatim u poslednjem minutu i da napravi preokret.

Kapiten Partizana Novica Veličković  i Stefan Birčević najefikasniji za sada u Partizanu sa po 11 poena, a na drugoj strani Apić 7, Bolden i Radanov su upisali po 6, a Lazarević ih prati sa 5 poena.


-- -- -
----

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Thursday, 08.06.2017
10:09

čitavih 40 sekundi su vodili, pri tome je šut FMP-a za tri poena bio 0 od 11.nŽao mi je ovako mrtvog Partizana jer to nikako ne doprinosi povećanju kvaliteta Zvezde