Poluvreme - Zanimljivo i na terenu, i van njega, Zvezda prokockala veliku prednost!

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.06.2019.
19:53
Izvor: Sportske.net

U hali ''Mega factory'' igra se drugi meč polufinalne serije plej-ofa Superlige između Mega Bemaksa i Crvene zvezde, a prisustvuju mu naši NBA asovi.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Dva dana posle Zvezdine pobede u prvom meču (83:72) u ''Pioniru'', večeras se igra drugi meč u kojem je Mega Bemaks u ulozi domaćina i posle prvog poluvremena  vodi sa 50:49, iako je Zvezda vodila sa 48:34!

Specijalni gosti večeras u dvorani su naši reprezentativci i NBA asovi Nikola Jokić i Boban Marjanović, koji meč prate u društvu menadžera Miška Ražnatovića.

Jokić je pre početka meča uručio Gogi Bitadzeu priznanje na MVP igrača u ligaškom delu sezone, a u pauzi između dve četvrtine Jokić i Marjanović su dobili ''minijaturne'' Megine dresove sa svojim imenima.

Kada je sama utakmica u pitanju, Mega je bila ravnopravan, pa i za nijasnu bolji rival u prvih 10 minuta, ali u drugoj četvrtini se Zvezda razgoropadila, napravila seriju 16:0 i stekla dvocifrenu prednost - 48:34.

Ipak, finiš drugog poluvremena doneo je bolju igru Mege, koja ponovo hvata priključak svojom serijom od 14:0 i dolazi do izjednačenja na 48:48!

Početkom druge četvrtine proradio je Zvezdin šut za tri poena, posebno kod raspoloženog Riversa, koji je poluvreme završio sa 13 postignutih poena (3/4 za tri). Megu predvodi Edin Atić sa 14 postignutih poena.
-
- -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke