Poluvreme - Zvezda gubi u Moskvi, ali ima "Majkla Džordana"! Ko to već pakuje kofere? (TVITOVI)

Autor: Ivan Cvetković
sreda 18.12.2019.
18:43
Izvor: Sportske.net

"Crveno-beli" u zaostatku.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena utakmice 14. kola Evrolige između CSKA i Crvene zvezde u Moskvi "crveno-beli" gube rezultatom 52:44.

Ruski tim je od početka preuzeo vođstvo koje je tokom veoma efikasne prve četvrtine ispuštao tek u dva navrata.

U drugoj deonici, CSKA je pojačavao ritom i dosta boljom odbranom uspeo uveća prednost koja je u jednom trenutku bila i dvocifrena, ali je poenima Davidovca Zvezda uspela da smanji zaostatak pred kraj poluvremena. Ipak, sa tri trojke u finišu "armejci" su ponovo stigli do osetnog vođstva od osam poena razlike.

Navijači Zvezde nemaju prevelikih zamerki na rezultat, ali imaju na igru pojedinih igrača. Interesantno, velike pohvale dobio je često osporavani Filip Čović koji iza sebe ima jako dobru partiju u dosadašnjem toku susreta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Thursday, 19.12.2019
14:35

Možda je duh sina Majkla Džordana ušao u FČ, pod uslovom da taj sin nema više od 178cm...odigrao par minuta solidno u organizaciji napada (u odbrani i dalje rupa, ali bar je bilo malčice više angažovanja u tom segmentu), i odmah tatina ekipa udarila hvalu na sva zvona, a primamo i dalje 90% poena preko njega. U drugom poluvremenu direktno je Filip prelomio u korist CSKA nizom neshvatljivih poteza na obe strane terena (ishitreno šutnuta trojka u kontri 3 na 2 na 66:60, banana na besmislenom ulazu kroz trojicu, a u odbrani promaja...najupečatljiviji je bio faul za 2+1, da je bar probao da izbije loptu, ili onemogući protivnika da poentira, on samo nezgrapno protrčao ispred Čoveka koji polaže, i častio ga dodatnim bacanjem). Ja ne znam koga on može da čuva u ABA ligi, a o EC prošle, i EL ove godine da ne pričam, potpuna nemoć, i što je još gore odsustvo energije da bar pokuša da odbrani nešto, bez obzira na evidentnu inferiornost u visini, snazi i brzini.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 18.12.2019
20:18

Sramno sudjenje sramno sramno sramno,faul u napadu,2+1,2+1 i za tri bacanja,i u zadnjoj sekundi,apsolutno nista od ovoga nije bilo i onda 3 razlike imas sad kao vode 15,pa odlicno kako vode 15,ponosni su valjda